Vineri,
12.08.2022
Ploi Scurte
Acum
13°C

Târgul Obor se redeschide treptat. Sectorul de cereale este primul

Târgul Obor se redeschide treptat. Sectorul de cereale este primul
SC Piețe Sibiu anunță redeschiderea sectorului de cereale din cadrul Târgului Obor, urmând ca celelalte sectoare să fie redeschise gradual.
 
Teodor Birț, directorul Piețe Sibiu, spune că decizia a fost luată având în vedere încetarea stării de urgență și numeroasele solicitări primite de la producătorii și comercianții de cereale, precum și de la sibienii care achiziționează aceste produse agroalimentare
 
”Sectorul de comercializare a cerealelor va funcționa cu respectarea normelor de prevenire și combatere a pandemiei cu COVID-19, respectiv producătorii, comercianții și angajații vor purta masca de protecție și mănuși, sunt montate dispensere cu dezinfectant, autovehiculele din care se comercializează cerealele vor fi așezate pe platou la distanță de cel puțin 5 metri unul de celălalt, se va institui un flux de circulație cu porți de acces separate pentru intrare și ieșire și limitarea numărului de persoane care vor avea acces în zonă pentru a fi respectate reglementările privind distanțarea socială”, arată reprezentanții Piețe Sibiu.
Prima zi de funcționare a sectorului va fi în data de 18.05.2020, urmând a funcționa în zilele de marți și vineri între orele 07.00 – 15.00.
 
Celelalte sectoare din cadrul Târgului Obor se vor redeschide gradual, în funcție de evoluția pandemiei de COVID-19.
 
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus