Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
0°C

Primul câștigător al concursului Turnul Sfatului - Decathlon

Primul câștigător al concursului Turnul Sfatului - Decathlon

Andrei Voiculescu este câștigătorul primei săptămâni din concursului ”Spune-mi unde ai fost în concediu, ca să-ți spunem unde te duci în vacanță”, organizat de Turnul Sfatului, alături de partenerul Decathlon Sibiu. Andrei a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei. ”Am dorit să participăm la acest concurs deoarece am considerat că-l putem câștiga și totodată mi-a plăcut și ideea de a avea haine de la Decathlon”, a declarat cștigătorul.

https://youtu.be/Yrh5qBOpLS0

Concursul continuă pe pagina de internet www.turnulsfatului.ro, vinerea viitoare urmând a fi premiată o altă fotografie. Înscrierile pot începe de mâine, sâmbătătă, 5 septembrie.

La această primă săptămână de concurs s-au înscris 17 participanți. Andrei Voiculescu câștigat după ce a primit 442 de voturi pentru fotografia sa, aceasta fiind urmărită de 1458 de ori. Pe poziția a doua s-a situat ”criss_sibiu” care a primit 324 de voturi.

Toți participanții din această săptămână vor intra într-un top general, urmând a se califica în finala concursului de la sfârșitul anului. Premii sunt două vouchere de cumpărături în valoare de 500 și 1500 de lei la magazinul Decathlon din Sibiu și o vacanță de iarnă în valoare de o mie de euro. Succes!

castigator concurs Turnul Sfatului castigator concurs Turnul Sfatului

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

dsw

Acum 7 ani

Pacat nu se verifica cum sunt acumulate aceste voturi. De exemplu stimabilul castigator din imagini a acumulat in 24 de ore 400 de voturi prin schimbarea proxyului in mod repetat si acordandu-si singur voturi. Felicitari turnul sfatului, chiar ma asteptam sa se ia masuri in privinta concurentilor care joaca murdar dar se pare ca acest lucru nu se intampla.
Raspunde

dsw

Acum 7 ani

Si daca nu credeti ce spun atunci urmariti sa vedeti cum voturile acestui participant explodeaza doar intr-un anumit interval oral si sunt cam direct proportionale cu numarul de vizualizari al fotografiei.
Raspunde

Voiculescu Andrei

Acum 7 ani

prietene am lista de 3700 de prieteni pe facebook tu crezi ca merita sa ma complic sa trisez cand pot acumula foarte usor voturile printr-un simplu mesaj pe chat / eu am fost corect acum fiecare crede ce vrea .
Raspunde

dst

Acum 7 ani

Incearca la grupa pregatitoare de scoala cu minciuni de astea prietene. Shareurile tale pe facebook in "numeroasa" lista de prieteni au acumulat maxim 4 likeuri de la cei 3700 de prieteni. Din toti astia multi doar 4 ti-au apreciat shareurile si restul au votat? :D Pe cine mintim aici? Mai ai si nesimtirea sa o inscri si pe sotie.
Raspunde

dst

Acum 7 ani

Ai naibi prieteni de pe facebook cum se sincronizeaza ei si voteaza coar in intervalul orar 10-18 :D
Raspunde

Alle

Acum 7 ani

Bai fecior....Îți cam explodează ție creieru'de nervi când observi ca alții câștiga pe merit...cred ca ți cald cu dinții în gură...vezi ca nici sa scri corect habar nu ai...crezi ca aia acordau premii unui concurs cu oameni ce au acționat fals? Baa da-ți foc fiindcă nu gândești...
Raspunde

dsy

Acum 7 ani

Alexandra, spre deosebire de tine eu stiu unde te gasesc pe tine si pe mirobolantul tau sot. Eu zic sa-ti retragi cuvintele ca sa nu-i aranjam o aerisire bucala minunatului tau sot. :)
Raspunde

3esti

Acum 7 ani

Asta inseamna sa fi mafiot sa regulezi minore si sa primesti like'uri la poze.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus