Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Actualizare. Biciclistul a murit la spital. Traficul s-a reluat pe DN 1

Actualizare. Biciclistul a murit la spital. Traficul s-a reluat pe DN 1

Traficul s-a reluat pe DN1, închis în urma accidentului petrecut în această seară între Bradu și Avrig. Biciclistul sibian de 40 de ani, care a fost lovit de o autoutilitară a decedat la spital.

Știrea inițială

Un biciclist în vârstă de 40 de ani nu s-a asigurat la traversarea Drumului Național 1, între Avrig și Bradu și a fost lovit din plin de o autoutilitară care circula regulamentar spre Sibiu. Șoferul în vârtsă de 34 de ani din Tulcea nu a putut evita impactul, iar sibianul se află în stare extrem de gravă. Biciclistul a fost resuscitat de un echipaj medical și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

Traficul pe DN 1 a fost blocat pe perioada intervenției și încă nu se poate circula pe DN 1, până la finalizarea anchetei de la fața locului.

 

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus