Sâmbătă,
22.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Carmen Iohannis, în mijlocul elevilor săi: ”dragii mei, nu pot trăi fără ei. Să facem un selfie!” | Foto

Carmen Iohannis, în mijlocul elevilor săi: ”dragii mei, nu pot trăi fără ei. Să facem un selfie!” | Foto

Soția președintelui României, Carmen Iohannis, s-a arătat tare încântată de reîntâlnirea cu elevii Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă limba engleză. Fericită a fost mai ales în mijlocul elevilor ai căror diriginte este, elevi care i-au adus flori, au îmbrățișat-o și care s-au aranjat voioși pentru un ”selfie” realizat cu telefonul lui Carmen Iohannis. ”Este o zi foarte frumoasă, suntem foarte bucuroși, începe un an nou plin de speranțe. Sper să fie un an foarte bun, să ne realizăm toate planurile, toate intențiile și să fim bucuroși în continuare. Așa cum bucuria caracterizează tânăra generație, să fim caracterizați în acest an de bucurie”, a declarat Carmen Iohannis înainte de reîntâlnirea cu elevii săi. Care reîntâlnire a fost extrem de destinsă, soția președintelui fiind cea care a și propus ”să facem un selfie”. ”Say cheeeeeese («spuneți brânzăăăă – n.r.). A ieșit? It’s great! Mai facem în clasă”, a râs Carmen Iohannis alături de elevi, după realizarea fotografiei.

Image12

 

”Suntem foarte încântați să fim elevii dânsei. Este o doamnă modernă și adaptată cu toate domeniile. Da, a ieșit foarte bine (selfie-ul – n.r.). Oricum nu este primul și nu cred că va fi nici ultimul. Cu siguranță”, a spus una dintre elevele lui Carmen Iohannis. Majoritatea aveau flori pregătite pentru diriginta lor, față de care spun că au un respect deosebit. ”Ne-a fost foarte dor de doamna dirigintă. Foarte mult. Ne-a spus anul trecut, când am terminat că va reveni. Dar la cate responsabilități are, să-și facă timp și pentru noi este chiar o onoare și o mare plăcere”.

Image4

Carmen Iohannis va preda câte opt ore pe săptămână, lucrând cu jumătate de normă în instituția la ale cărei catedre este din 1990. Directorul Colegiului, Gabriel Negrea, apreciază că, în acest moment, prezența lui Carmen Iohannis este un lucru bun și pentru imaginea ”lăzărișitilor”. “Ne bucurăm foarte mult, ne este foarte dragă dânsa nouă. Pentru noi este un lucru foarte, foarte bun, pentru imaginea școlii. Nu cred că ar fi rămas în școala dacă școala nu ar fi fost bună și dacă nu i-am fi oferit niște condiții de muncă în mod corespunzător, pentru statutul dânsei”.

 

Image11 Image9 Image7 Image6 Image5 Image3 Image1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Selfie Marioara

Acum 8 ani

O dar vai!!!!!! Nu are un bat de selfie?
Raspunde

@Selfie Marioara

Acum 8 ani

Se pare ca nu are ,nu-si permite sa-si ia unul ,prb a economisit bani din salariul de dascal ca sa puna muraturi si zacusca pt la iarna!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Raspunde

meea

Acum 8 ani

Un buchet cam ofilit si cam ieftin avand in vedere valoarea doamnei johannis! Totusi, ma intreb, de ce nu sta doamna asta la Bucuresti alaturi de sotul ei si incurca lumea pe la Sibiu?! Ca mare lucru nu face aici! Invatamantul sibian, nu pierde nimic, daca pleaca doamna. nimeni nu e de neinlocuit!
Raspunde

miha

Acum 8 ani

Mainile doamnei sunt cam imbatranite! Ar trebui sa le ingrijeasca mai mult, mai ales ca are banii ei, pt. ca lucreaza cu juma de norma,...
Raspunde

Tristan Laban

Acum 8 ani

Let's kiss some president wife ass!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus