Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Reacții după trimiterea lui Ponta în judecată. Iohannis: Imaginea României are foarte mult de suferit

Reacții după trimiterea lui Ponta în judecată. Iohannis: Imaginea României are foarte mult de suferit

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, după trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta, că "imaginea României are foarte mult de suferit", iar, din punctul lui de vedere, soluţia la această problemă ar fi cea pe care a propus-o şi în iunie, el vorbind atunci despre o demisie a premierului. "Situaţia este din ce în ce mai problematică pentru primul ministru, este din ce în ce mai problematică pentru Guvern şi pentru PSD, dar trebuie să recunoaştem că imaginea României are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni. Sper să se analizeze cu toată răspunderea şi cei care pot veni cu soluţii, să vină cu soluţii", a precizat Iohannis într-o declaraţie făcută la Cotroceni, citat de Mediafax.

Deputatul PNL, Raluca Turcan, i-a solicitat președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea să-i retragă sprijinul politic lui Ponta. ”Domnule Dragnea, retrăgeți-i vă rog frumos, sprijinul politic lui Victor Ponta! România are nevoie de credibilitate și predictibilitate atât pentru țară, cât și pentru străinătate. Acestea nu pot fi obținute cu un premier trimis în judecată, un premier care iubește mai mult dublul discurs decât adevărul. De aceea, Domnule Dragnea, ridicați-vă deasupra intereselor de partid și retrăgeți-i sprijinul politic premierului Ponta!”, susține Turcan într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

B.Utoru

Acum 8 ani

Aici e mâna lu' Iohannis. Sasu-i mai periculos ca Băse, care nu şi-a trimis prim-miniştrii în judecată, deşi voia să scape de ei (Tăriceanu şi Ponta).
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Imaginea tarii sufera din 90 incoace si la o impresie mai buna in lume nu a contribuit pina acuma nici noul Presedinte care are si el bube in cap, insa profita de imunitate, pe care Ponta nu o are, insa Johannis da. Ce imagine sa ai despre o tara in care presedintele si-a insusit doua case prin acte false, a vindut copii ca sa faca un pic de cheag, este banuit ca nu si-a platit taxele toate. Premierul urmarit penal si lucrare de doctorat copiata, primarul capitalei arestat, nu-mi ajung zece pagini daca continui. Apropo d-le Presedinte cind o sa fiti la NY mai degraba o sa va intilniti cu prietenii cu care impartiti casele luate cu heirupism decit cu Obama.
Raspunde

Horsti

Acum 8 ani

Da Zorro si B.Utoru ,aveti dreptate ,in spatele acestei mascarade,acestui dosar fabricat al lui Ponta ,se pare ca stau Iohannis ,Codruta de la DNA si alti penali din barca PNL-PDL ,penali care vor sa debarce guvernul si sa ajunga iar ei la ciolan ,poate atunci il reactiveaza si pe chiorul betiv.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus