Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Primul succes de la promovarea în Liga a III-a. Măgura Cisnădie învinge la Filiași

Primul succes de la promovarea în Liga a III-a. Măgura Cisnădie învinge la Filiași

Echipa de fotbal CS Măgura Cisnădie a reușit să obţină prima victorie de la promovarea în eșalonul terţ.

Măgura a câștigat, în deplasare, împotriva formaţiei ASCO Filiași, cu scorul de 0-1 (0-0 la pauză), în etapa cu numărul 4 a Ligii a III-a.

Jucătorii antrenaţi de Ioan Luca au înscris golul victoriei prin Adrian Radu, în minutul 49.

Cu această victorie, Măgura Cisnădie a urcat până pe poziţia a 10-a în seria a patra, având patru puncte în cele patru etape disputate până acum (o victorie, un egal, și două înfrângeri).

Lotul Măgurei deplasat la Filiași: Căbuz – Barbu, Natea, Bâra, Moisi, Beza, I. Petrescu, D. Tătar, Gombar, Ad. Radu, P. Florea, Cocoș, Bobeș, Bârză, Vladu, Stănică, Nasta. Antrenor Ioan Luca.

Următorul meci al formaţiei din Cisnădie va avea loc abia peste două săptămâni (în etapa cu numărul 5, Măgura stă), tot în deplasare, împotriva echipei a doua a Pandurilor Târgu Jiu.

Foto: Liga Suporterilor Sibieni

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus