Luni,
21.06.2021
Ploi Scurte
Acum
17°C

FOTO - Cum arată noile parcări pentru biciclete montate de primăria Sibiu. Costă aproape o mie de euro fiecare

FOTO - Cum arată noile parcări pentru biciclete montate de primăria Sibiu. Costă aproape o mie de euro fiecare

Primăria Sibiu a început montarea unor noi suporţi pentru parcarea bicicletelor, iar primii patru au fost montaţi în cartierul Vasile Aaron.

Primii suporţi au fost montaţi în faţa pieţei agro-alimentare Vasile Aaron, pe strada Negoveanu – în faţa grădiniţei, pe strada Oaşa – lângă locul de joacă şi în zona Liceului Energetic. Fiecare rastel permite parcarea a 12 biciclete, fiind construit din metal şi dotat cu un acoperiş care să protejeze bicicletele de ploaie.

“Una dintre preocupările noastre a fost prelungirea pistelor pentru ca bicicleta să fie utilizată de sibieni nu doar ca agrement sau sport, ci ca mijloc de transport în oraş. Dat fiind că bicicleta e tot mai folosită este normal să începem să creăm şi locuri de parcare pentru acestea. Deocamdată au fost instalate primele patru rastele, dar proiectul va continua şi în alte cartiere”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
rasptel 2

Contractul de achiziţie a fost semnat cu firma SC Metalgan Company SRL, preţul unui rastel fiind de 3.652 lei + TVA.

rastel

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Sorin

Acum 5 ani

Ar fi bine si o camera video montata in fiecare rastel.
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

absolut penibil!!! cum sa dai 1000 de euro pentru copertina aia care nu tine nici de soare, nici de ploaie, nici de vant!! cine naiba a aprobat asa ceva!! Tin minte ca in curtea liceului Brukenthal erau niste chestii similare, facute din fiare, sudate intre ele, si intrau cateva zeci de biciclete, nu 12!!! si sigur nu au costat 1000 de euro!! Care ar fi problema daca se face ceva similar, mult mai functional, la sub un sfert din pret, cu o capacitatea mult mai mare??? AAA, nu se sifoneaza bani prin asa ceva!!!
Raspunde

Tricicleta atomica

Acum 5 ani

Ar fi bine sa isi faca datoria politia locala si sa ii amendeze pe triciclistii care merg pe trotuar in primul rand. Ar fi bine sa plateasca si otar de impozit daca tot se cheltuie din buget pentru triciclisti. Eventual un mic examen de legislatie.
Raspunde

radu

Acum 5 ani

astia cu bicicletele platesc impozit ?
Raspunde

Anamaria

Acum 5 ani

O initiative foarte buna! FELICITARI!
Raspunde

Biciclete

Acum 5 ani

buna ideea... intr-adevar o camera de supraveghere ar fi de ajutor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus