Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

VIDEO – Cum arata una dintre cele mai proaste străzi din Sibiu

VIDEO – Cum arata una dintre cele mai proaste străzi din Sibiu

Ca așezare, strada Dorobanților este poziționată la nici cinci minute de centrul istoric al Sibiului, imediat după Podul Gării, în dreapta. Ca aspect și număr de gropi, împreună cu prelungirea înspre strada Triajului, strada se poziționează undeva între Evul Mediu și Epoca Renascentistă.

Iarna și în zilele ploioase strada Dorobanților cu prelungirea Triajului devin aproape imposibil de circulat. Capătul dinspre cartierul Broscărie are gropi de aproape o jumătate de metru adâncime și aproape doi metri diametru.

Cel mai grav este că strada este destul de intens folosită. Capătul dinspre Gara Sibiu este locuit, iar în direcția opusă își desfășoară activitatea numeroase societăți comerciale, cu diverse obiecte de activitate: de la logistică și distribuția de băuturi răcoritoare la ateliere auto. Dacă stai de vorbă cu orice reprezentant al acestor firme afli imediat că starea dezastruoasă a drumului îi enervează la culme.

Aceștia spun și că au făcut mai multe adrese către primărie pentru a fi asfaltată, iar punctul culminant a fost atins în primăvară. Atunci Teatrul Național ”Radu Stanca” a mutat sala unde se desfășoară spectacolul ”Faust” în vecinătatea viaductului Vasile Aaron iar primăria s-a mobilizat exemplar și în câteva zile a asfaltat câteva sute de metri. Însă doar din strada Ștefan cel Mare și până la intrarea în sala de spectacole.

”Noi suntem la zi cu toate taxele și impozitele către primărie și nu ne bagă în seamă. Teatrul doar cere bani și primește și asfalt bonus. Nu e corect”, a declarat reprezentantul uneia firmele de pe strada Dorobanților/Triajului, care a dorit să-și păstreze anonimatul.
Reprezentanții primăriei Sibiu au explicat pentru Turnul Sfatului că strada Dorobanților este monitorizată de mai multă vreme pentru reprarații și lucrări curente, iar la partea dinspre Triajului nu s-a putut interveni din cazua unor probleme juridice apărute în urma unei cereri de retrocedare în zonă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Vicent

Acum 8 ani

Nu inteleg de ce mergeti la periferie pentru strazi de pamant! Mergeti pe Centumvirilor sa vedeti o strada de piatra si pamant (mai mult pamant) cu gropi de peste 1 m lungime. Sa nu mai spun ca pe zidul cetatii au crescut copaci de peste 2m si onorabila primarie nu misca un deget. Asa ca lasati periferia, gasiti exemple destule in centru sub nasul primariei!
Raspunde

Santa

Acum 8 ani

Vincent, sa inteleg ca cei de la periferie nu conteaza? Atunci platiti taxe si impozite, doar cei care locuiti in centru!!!
Raspunde

Un cititor

Acum 8 ani

Sa vedeti strada Fabricii cum arata. Si este mai aproape de centru, daca acesta este un criteriu ...
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

hai ca nu-I chiar asa de rea starda...sunt mult mai rele si apropape de centru!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus