Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

“Autoportretul unei fete cuminți”, proiecție în premieră la Sibiu

“Autoportretul unei fete cuminți”, proiecție în premieră la Sibiu

Cinefilii sibieni au ocazia de a asista la debutul în lungmetraj al regizoarei Ana Lungu. Pelicula “Autoportretul unei fete cuminti” prezintă povestea Cristianei, o femeie de 30 de ani care are o relație amoroasă cu un bărbat căsătorit.

Filmul rulează la librăria Habitus duminică, 27 septembrie, de la ora 20:00, în prezența echipei și a regizoarei.

“Pelicula prezintă povestea Cristianei, o femeie de 30 de ani, crescută într-o “familie bună”. Personajul, interpretat de actrița de teatru Elena Popa, își petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuțiile cu cei doi prieteni apropiați, Alex interpretat de Andrei Enache și Michelle (Iris Spiridon), și întâlnirile - rare, dar mult așteptate - cu un bărbat căsătorit, cu care are o relație amoroasă. După mutarea părinților, Cristiana rămâne să locuiască singură într-un apartament din București și se hotărăște să-și ia un câine - dorința ei din copilărie” se arată într-un comunicat de presă.

Din distribuție fac parte actorii Elena Popa, Emilian Oprea, Radu Iacoban, Istvan Teglas, regizorul de film Andrei Enache, regizorii de teatru Iris Spiridon, Alexandru Lustig, Eugen Gyemant, părinții regizoarei, Dan & Magdalena Lungu și producătoarea Anca Puiu.

Pelicula a avut premiera mondială la începutul anului în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Rotterdam. În plus, filmul a câștigat Marele Premiu la festivalul “Crossing Europe” din Linz-Austria, premiul pentru cea mai bună regie dar și premiul publicului la Bucharest IFF precum și premiul publicului la Festivalul Filmului European de la București.

Sursă foto: www.imdb.com/title/tt4213758

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Paula Văleanu

de Paula Văleanu

Cultură
Telefon:
0751 057 240

Comentarii

1 comentarii

claudiu

Acum 6 ani

Duminica 25 septembrie? In ce an pica asta? Care este ziua corespunzatoare? Multumim
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus