Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Prima apariție a părintelui Necula la Cronica Cârcotașilor. Dumnezeu nu privește spre mititei și spre muștaruri

Prima apariție a părintelui Necula la Cronica Cârcotașilor. Dumnezeu nu privește spre mititei și spre muștaruri

Fenomenul Arsenie Boca este primul subiect abordat de părintele Constantin Necula în debutul său în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor a postului de televiziune Prima TV. Așezat pe scările Catedralei Mitropolitane din Sibiu, părintele Necula le transmite un mesaj celor care exagerează sau înțeleg greșit credința. ”Relația dintre om și dumnezeu. Dumnezeu nu iubește idolatria și am să vă explic de ce. Trăim într-o lume în care totul este supraestimat, mai puțin Dumnezeu. Toată lumea are ceva cu toată lumea, mai cu seamă cu Dumnezeu. În acest context, poate n-ar fi rău să vă aduceți aminte că râsul cel mai de preț este râsul pe care Dumnezeu ni-l adresează atunci când nu suntem atenți la lucrurile pe care ni le dăruiește. E prea multă ură și prea multă suceală în mințile noastre ca să mai uităm că Dumnezeu se vrea normal iubit, normal apreciat și normal rugat”, spune părintele. Nu a uitat însă nici de românii care fac pelerinaje cu mici, bere și manele. ”Dumnezeu nu privește spre mititei și spre muștaruri și nici spre beri reci în drum spre pelerinaje, ci îl iubește pe părinte așa cum este, adică viu și dăruit în fiecare în parte”, a mai spus preotul.

Sub deviza ”Biserica este și o farmacie de cuvinte bune la vremuri proaste”, aveți aici cuvintele părintelui Necula în ”Pastila antirid”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 7 ani

fenomenul, cel putin de pe facebook, este o campanie de marketing, iar multimea stransa la mormant este rezultatul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus