Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Elevii de la Liceul de Artă au atras atenția asupra delincvenței juvenile: și-au pictat faţa simulând victimizarea prin acte de violenţă fizică

Elevii de la Liceul de Artă au atras atenția asupra delincvenței juvenile: și-au pictat faţa simulând victimizarea prin acte de violenţă fizică

Elevii de la două licee sibiene au fost astăzi protagoniştii activităţilor derulate în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii. Pentru a atrage atenţia asupra delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, peste 30 de elevi ai Liceului de Artă Sibiu și-au pictat faţa simulând violenţa.

”În scopul prevenirii delincvenţei juvenile poliţiştii sibieni au desfășurat o activitate inedită în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, Asociaţia ALEG şi Asociaţia Femeilor din Sibiu. Elevii din două clase de a XII-a de la Liceului de Artă Sibiu și-au pictat faţa simulând victimizarea prin acte de violenţă fizică şi au fost într-un marş spre Liceul Octavian Goga Sibiu, unde au participat la o dezbatere interactivă pe tema delincvenţei juvenile. Prin derularea acestei activităţi poliţiştii sibieni doresc să atragă atenţia copiilor cu privire la riscurile la care se expun dacă încalcă legea, precum şi în vederea prevenirii victimizării acestora prin adoptarea unei conduite corecte şi adecvate de răspuns la violenţă”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Foto

 

 

 

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus