Marţi,
24.11.2020
Innorat
Acum
2°C

FOTO Un nou tronson de autostradă, pericol pentru șoferi. Episodul Centura Sibiului

29 Septembrie 2015 13:05

FOTO Un nou tronson de autostradă, pericol pentru șoferi. Episodul Centura Sibiului

Gropi cât tot sensul de mers se cască pe autostrada A1. De această dată, tronsonul afectat este centura Sibiului. Un șofer din Sibiu a fost la un pas de accident, din cauza stării drumului. Tânărul a intrat în una dintre gropile de pe sensul Sibiu-Săliște, iar în urma impactului, janta uneia dintre roți s-a îndoit atât de tare, încât a trebuit înlocuită și reparată, ulterior, în service. “Practic, pe a doua bandă nu poți să mergi, din cauza craterelor de acolo. Este un semn care te avertizează să reduci viteza maximă la 80 de kilometri la oră, dar este montat cu o sârmă și două bețe. Eu veneam cu 130 la oră, am început să reduc cu viteza, dar nu ai timp suficient, tot am luat groapa, cu suta la oră. N-am mai avut ce să fac”, povestește Răzvan.

Șoferul a fost nevoie să își repare în service roata îndoită pe autostradă. “Am dat 50 de lei pentru îndreptatul jantei. Dar trebuie să văd acum dacă nu e brațul rupt, bucșe, tot. Zguduitura a fost foarte puternică”, mai spune sibianul.

Centura Sibiului a fost dată în folosință în decembrie 2010, de premierul de la acea vreme, Emil Boc. Tronsonul de 17 kilometri de autostradă a costat aproape 100 de milioane de euro și a avut un termen de predare întârziat cu nu mai puțin de 4 ani, după ce ar fi trebuit să fie finalizată în anul 2006.

Comentarii

4 comentarii

Vasile Kasapul

Acum 5 ani

Bombardati-i cu reclamatii pe Narcis Neaga, directorul general al C.N.A.D.N.R. - la office@andnet.ro respectiv relpub2@andnet.ro - si pe Iulian Matache, minstrul transporturilor - lacabmin@mt.ro!NU VĂ FIE TEAMĂ!
Raspunde

@1@

Acum 5 ani

Bataie de joc. nu se ia nicio masura financiara impotriva celor ce gresesc si fac lucruri jalnice
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 5 ani

Bombardati-i cu e-mail-uri pline de reclamatii pe Narcis Neaga, directorul general al C.N.A.D.N.R. – la office@andnet.ro respectiv relpub2@andnet.ro – si pe Iulian Matache, ministrul transporturilor – la cabmin@mt.ro! NU VĂ FIE TEAMĂ!
Raspunde

radu

Acum 5 ani

Pai nu se ia nicio masura daca nimeni nu protesteaza. Ei (mai marii ministerului transporturilor, ai justitiei etc.) iau tacerea ca pe un accept. Cand or invata si romanii sa protesteze precum fratii lor francezi, de exemplu, poate atunci se vor schimba lucrurile facute prost in tara asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus