Marţi,
06.12.2022
Ceata
Acum
6°C

Cauți un loc de muncă? Alege dintr-o ofertă care cuprinde 500 de posturi!

Cauți un loc de muncă? Alege dintr-o ofertă care cuprinde 500 de posturi!

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi așteaptă pe sibieni să treacă pe la sediul agenției de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor din județ care cuprinde 500 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (333), Mediaș (134), Agnita (17) și Dumbrăveni (16).

”Din totalul locurilor de muncă, 64 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, analist financiar, controlor financiar, contabil, inginer mecanic, inginer electronist transporturi, telecomunicații, inginer producţie, manager al sistemelor de management al calității, medic stomatolog, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, recepționer hotel, redactor, șef secţie, specialist în recrutare, tehnician dentar. Restul de 436 sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spun reprezentanții AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

MonicaZamfir

Acum 7 ani

Uite ca am citit un text prea captivant prezentat intr-o maniera dificil de gasit in internetul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus