Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
4°C

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, l-a condus pe Marcel Piteiu pe ultimul drum

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, l-a condus pe Marcel Piteiu pe ultimul drum

 

Fostul deputat PDL și director al societății Romgaz a fost îngropat miercuri la Cimitirul Ortodox Mediaș. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Marcel Piteiu a fost dus mai întâi la Biserica Sfântul Dumitru, unde a avut loc o slujbă religioasă. La ceremonial au participat prieteni, foşti colegi din politică şi din industria gazului metam. Au venit să-l însoțească pe Marcel Piteiu pe ultimul său drum copreşedintele PNL Vasile Blaga, fostul Ministrul al Economiei, Ion Ariton, fostul director general Transgaz, Florin Muntean și oamenii de afaceri medieşeni Mircea Vescan şi Gheorghe Călburean, alături de zeci de medieșeni.

Marcel Piteiu a murit duminică în București, în urma unui infarct. Fostul director Romgaz avea 61 ani, era căsătorit și avea un copil.

De la Biserica Sfântu Dumitru, cortegiul funerar s-a deplasat apoi la Cimitirul Ortodox Mediaş, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit.inmormantare piteiu 2

În februarie 2013, Agenția Națională de Integritate a anunțat public faptul că a sesizat organele competente asupra cu suspiciunilor de conflict de interese și infracțiuni de corupție legate de fostul director Romgaz, Marcel Piteiu.

Marcel Piteiu a părăsit funcția de director general al Romgaz în ianuarie 2012, după ce DIICOT a anunțat începerea urmăririi penale asupra acestuia (alături de alte câteva zeci de persoane) pentru presupuse fapte de complot și subminare a economiei naționale.  De atunci, Piteiu a ocupat funcția de director de Explorare al Romgaz. Din 2013, organele de anchetă nu au mai comunicat dacă au avansat cu cercetările sau dacă Marcel Piteiu a fost pus sub urmărire penală.

Sursa: novatv.ro

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus