Sâmbătă,
03.12.2022
Partial Noros
Acum
7°C

ISU mai inaugurează o subunitate, la Săliște

ISU mai inaugurează o subunitate, la Săliște

O nouă subunitate de intervenție a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu devine funcțională de duminică, în orașul Săliște, pe strada Băii.

Noua subunitate a ISU va executa misiuni specifice de gestionare a situaţiilor de urgenţă pe raza administrativ teritorială a localităților Săliște, Tilișca, Poiana Sibiului, Jina, Orlat și Gura Râului, numărul total de locuitori care vor beneficia de serviciile noii structuri fiind de peste 21.000.

”Deoarece succesul oricărei misiuni de salvare depinde de rapiditatea cu care se intervine, printre obiectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt.Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu, se numără şi înfiinţarea de noi subunităţi cu scopul reducerii timpului de intervenţie în cazul producerii unei situaţii de urgenţă sau de apariţie a unor cazuri medicale. După analizarea repartiţiei situaţiilor de urgenţă de la nivel judeţean, inclusiv cazurile de natură medicală, s-a desprins necesitatea înfiinţării unei noi subunități  și în localitatea Sălişte, pe lângă cele deja înființate în acest an la Păltiniș, Ocna Sibiului și Avrig. Misiunea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu este aceea de a sprijini comunităţile şi cetăţenii, de a susține și perfecționa capacitățile necesare protecției și intervenției și de a reduce, pe cât posibil, vulnerabilitatea comunităților la riscurile la care sunt expuse”, a declarat inspectorul șef al al ISU, colonel Laurențiu-Cosmin Balcu.

 

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus