Vineri,
10.07.2020
Cer Senin
Acum
28°C

Permutări importante în mall. Cinci deschideri de magazine în septembrie, patru luna aceasta

06 Octombrie 2015 15:08

Permutări importante în mall. Cinci deschideri de magazine în septembrie, patru luna aceasta

Toamna a venit cu multe nume noi în Sibiu Shopping City și importante deschideri de magazine. Reprezentanții mall-ului sibian au declarat pentru Turnul Sfatului că luna trecută s-au deschis sau relocat cinci magazine noi, iar luna aceasta sunt programate patru, printre care și un important brand românesc de lux.

”În luna septembrie am avut cinci deschideri de magazine: Sensiblu (Galeria Carrefour), Diverta, Adidas, BSB si Maioko, relocare într-un nou spațiu, cu un nou design modern. În data de întâi octombrie s-a deschis si magazinul Exit 9, magazin de îmbrăcăminte. În perioada imediat următoare vom mai avea noi deschideri: Musette, magazin de încălțăminte și accesorii, Noriel Mega Store, relocare într-un spațiu mai mare și Dolce Dormire, magazin de paturi, saltele, somiere și accesorii pentru dormit, în Galeria Carrefour”, a declarat Alexandra Cristian, purtător de cuvânt al Sibiu Shopping City.

Reprezentanții mall-ului sibian mai spun că până la sfârșitul anului ”sibienii vor avea parte și de alte deschideri surpriză”, care vor fi anunțate la momentul oportun.

Dintre toate magazinele noi proaspăt sosite în Sibiu, se evidențiază brandul Musette. Producător și retailer de încălțăminte, Musette este unul dintre cele mai de succes branduri românești din gama premium, având în prezent 30 de magazine în țară și străinătate. Alături de magazinul de la Sibiu, Musette mai inaugurează toamna aceasta un magazin în Munchen și unul în Budapesta.

„Va fi primul nostru magazin din Sibiu. Sperăm ca până la finalul anului să terminăm toate pregătirile ne­cesare şi să avem magazin şi la München. La Budapesta vom inaugura un flagship store pe principala lor stradă de shopping, într-o poziţie foarte bună“, a declarat pentru Ziarul Financiar Cristina Bâtlan, fondator al Musette.
În acest moment gradul de ocupare al Sibiu Shopping City este de 98%.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 4 ani

superb. niste surprize extraordinare pentru noi!! asteptam cu sufletul la gura sa se mai deschida alte magazine de fitze, pitzipongeli, impresii si alte minuni!!! Chiar duceam lipsa profunda de asa ceva!! Dar intreb si eu... hala aia prafuita din camp inca se mai numeste mall?? Dar de ce??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus