Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

PNL Sibiu se laudă că are 120 de specialiști&;

PNL Sibiu se laudă că are 120 de specialiști&;

Liberalii sibieni susțin că la nivel local există 18 comisii de specialitate  în care specialiști pe diferite probleme monitorizează instituțiile publice din județ. ”Acțiunile comisiilor PNL  vor avea la bază analize concrete, dezbateri constructive și consultări eficiente pentru a răspunde nevoilor locale, regionale și naționale. Deciziile politice trebuie construite pe principii sănătoase și pe un mod de lucru corect și coerent. Fiecare comisie va monitoriza activitățile diferitelor instituții publice locale și va asista cetățenii în problemele pe care le au în raporturile cu acestea”, se arată într-un comunicat de presă remis de PNL Sibiu.

În cele 18 comisii de specialitate funcționează deja 120 de specialiști, susține Ciprian Faraon, copreședintele Consiliului Județean de Coordonare a Comisiilor de Specialitate al PNL Sibiu. ”Sibiul are oameni valoroși, care cunosc problemele fiecărui domeniu în parte, au soluții și știu cum să le aplice. În cadrul PNL Sibiu funcționează 18 comisii de specilitate, cu președinți a căror expertiză pe domeniul lor de activitate este de neconstestat și cu un număr de peste 120 de specialiști care fac parte din aceste comisii. Ne propunem ca în cadrul comisiilor să implicăm cât mai mulți cetățeni în procesele de analiză și dezbatere, astfel încât schimbarea modului în care politicienii României înțeleg să facă politică să plece de la cetățeni“, a declarat Ciprian Faraon.

Liberalii îi cheamă pe sibieni să se alăture acestui proiect. ”Toți cei care vor să participe în cadrul comisiilor, în calitate de membru sau simpatizant, specialist în anumit domeniu, sau care au nevoie de asistență în problemele cu instituțiile publice locale sau naționale, sunt invitați să trimită un email la adresa [email protected]. Programul comisiilor poate fi consultat pe www.facebook.com/pages/comisii-de-specialitate-PNL-Sibiu sau la sediul central al PNL Sibiu, din str. Nicolae Bălcescu, nr.34”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Zorro

Acum 8 ani

Nici in München nu exista atitea comisii ca in Sibiu. Cred ca de aceia treaba merge in München, iar in Sighii cam batem pasul pe loc. Hei comisii, puneti mana si munciti, nu mai trancaniti!
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Punlicati - le numele si competentele - sa vedem cui ne alaturăm !
Raspunde

B.Utoru

Acum 8 ani

Specialişt în furat şi minţit cred că au chiar mai mulţi.
Raspunde

Roman

Acum 8 ani

Alo! Comisia pentru retrocedari spatii de invatamant nu se exista ! Sau au ordin de la sef sa nu atinga subiectul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus