Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Prima ninsoare din acest sezon s-a înregistrat la Bâlea

Prima ninsoare din acest sezon s-a înregistrat la Bâlea

Primii fulgi de zăpadă, amestecați cu ploaie deocamdată, au căzut în cursul acestei zile la Bâlea, informează meteorologii sibieni. În condițiile în care aproape toată România este sub cod galben de ploi însemnate cantitativ, ninsori, intensificări ale vântului, polei și răcire accentuată, meteorologii se așteaptă ca în această noapte să ningă în toată puterea cuvântului la munte. ”Au fost înregistrate precipitații mixte la Bâlea, lapoviță și ninsoare, iar la noapte este posibil să mai ningă la munte. Atenționarea de cod galben se întinde în județul Sibiu peste zona montană, dar cuprinde și zonele din imediata apropiere, cum ar fi municipiul Sibiu, până către Ocna Sibiului”, arată meteorologii sibieni, în contextul în care codul galben emis de Administraţia Naţională de Meteorologie nu acoperă întreg județul Sibiu.

avertizare meteo ANM

Șase grade Celsius. Cel mult

Potrivit avertizării emise de ANM, în 35 de județe din țară printre care, parțial, și Sibiu, în intervalul duminică, ora 10:00 - luni, ora 18:00, a fost instituit cod galben de ploi însemnate cantitativ, ninsori, intensificări ale vântului, polei, răcire accentuată. În acest interval, ploile vor putea depăși 25 – 30 de l/mp, iar vântul poate avea intensificări cu viteze cuprinse între 55 și 60 de km/h. Prognozele meteo prevăd că la Sibiu temperaturile vor scădea până la șase grade, temperatura maximă prognozată pentru ziua de luni.

Foto principala: arhiva Turnul Sfatului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus