Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Ganț îl însoțește pe ministrul Economiei la Berlin&;

Ganț îl însoțește pe ministrul Economiei la Berlin&;

 

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ se află află la Berlin, unde alături de ministrul Economiei, Mihai Tudose și parlamentari ai grupului de prietenie România – Germania, participă la mai multe întâlniri pe tema relațiilor economice dintre cele două țări. Programul vizitei cuprinde luni o vizită la Bundesrat şi o întrevedere cu domnul Uwe Beckmeyer, secretar de stat parlamentar în cadrul Ministerului pentru economie şi energie. Marţi vor avea loc o întrevedere cu Rainer Lindner, directorul Comitetului estic al economiei germane şi cu Anja Quiring, director regional Europa de sud-est, un prânz de lucru la invitaţia domnului Rainer Arnold, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie Germania-România, la care vor participa şi alţi parlamentari germani ai grupului de prietenie, şi o întrevedere cu Heinz Joachim Barchmann, vicepreşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag şi cu alţi membri ai Comisiei. Pentru ora 17.30 este programată întrevederea cu Norbert Lammert, preşedintele Bundestag-ului, la care va participa şi ambasadorul desemnat al României în Germania, Emil Hurezeanu. Miercuri seara are loc la Ambasada României Seara Parlamentară româno-germană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus