Luni,
10.05.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Fost președinte TNL Sibiu, a trecut la PSD. ”Nu fac declarații! Toată lumea mă caută”

Fost președinte TNL Sibiu, a trecut la PSD. ”Nu fac declarații! Toată lumea mă caută”

 

A fost președinte al organizației de tineret a PNL Sibiu timp de patru ani, iar acum s-a înscris în PSD, organizația municipală Sibiu. ”Nu vreau să fac declarații pe acest subiect. Cu siguranță nu o să stau pe margine și atunci cu siguranță voi face ceva. Dacă voi dori să fac public ceva, o s-o fac la momentul oportun”, a spus liberalul care a lăsat PNL pentru PSD. Este vorba de Octavian Firi, cel care a fost șeful organizației județene a TNL până acum câteva luni, într-un mandat de patru ani.

A fost dat de gol de președintele executiv al PSD Sibiu, Florin Orlățan. ”Să știți că am rămas surprins ca la o ședință  care a avut loc acum o lună să văd că participă un fost lider al organizației de tineret a PNL, nu-i dau numele, când va vrea el să anunțe înscrierea în PSD o va putea face el. Dumneavoastră nu vă e greu să aflați cine e. Ei bine, s-a înscris în organizația municipală Sibiu”, a declarat Orlățan în cadrul unei emisiuni TSTV ce va fi difuzată mâine.

Octavian Firi a mai precizat că a avut oferte de la mai multe organizații politice, ”inclusiv de la PMP”. ”Toată lumea mă caută. Să știți că știu foarte mulți PSD-iști. Oameni de calitate sunt peste tot”, a mai spus fostul lider TNL Sibiu.

Foro: http://www.razvanpop.ro/

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

klaus

Acum 5 ani

Aoleu!!!! Idiotul de Octavian Firi impreuna cu Orlatean in aceiasi caruta. Pa pa PSD. Traian Basescu.
Raspunde

fratele lui Tavi

Acum 5 ani

E baiat descurcaret ma. Sunteti invidiosi? S-o fi saturat de ros resturi... a plecat de jos ... de la Germanos :)). Bravo ma!
Raspunde

klaus

Acum 5 ani

Pai si? Crezi ca e mai sus acum? Vai steaua voastra. Traian Basescu.
Raspunde

cetateanul

Acum 5 ani

si generatia asta ,,tanara'' tot asa procedeaza dintr-o barca in alta, vai mama lor
Raspunde

alzara

Acum 5 ani

Dați-mi un argument sa votez !
Raspunde

Odin

Acum 5 ani

Carierismul, bata-l vina! Ce doctrina dom'le?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus