Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Primăria a semnat contractul pentru modernizarea străzii Lupeni. Luni pot începe lucrările

Primăria a semnat contractul pentru modernizarea străzii Lupeni. Luni pot începe lucrările

Primarul interimar al Sibiu, Astrid Fodor, a semnat miercuri contractul de lucrări pentru modernizarea carosabilului și a trotuarelor pe strada Lupeni și fundătura Lupeni.

Procedura de achiziții a început în luna august iar câștigătoare a fost desemnată firma Comtram SA, controlată de omul de afaceri Ilie Carabulea.

“Strada Lupeni a beneficiat de lucrări importante la rețele. Au fost modernizate rețelele de apă și canalizare, iar lucrările la rețeaua de gaz sunt aproape de finalizare. Noi am organizat încă din august o procedură de achiziții pentru modernizarea carosabilului și a trotuarelor, ordinul de începere a lucrărilor urmând să fie emis în data de 19 octombrie, când se va preda amplasamentul către constructor”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
În urma unei proceduri de achiziție promovată în luna august, în cadrul căreia au fost depuse cinci oferte, Primăria Sibiu a desemnat câștigătorul - SC Comtram SA Sibiu. Valoarea contractului încheiat cu acesta este de 2.753.758,10 lei și include lucrări de modernizare a carosabilului și a trotuarelor pe o lungime de 1,2 Km.

Conducerea municipalității menționează și că reţeaua de apă a fost reabilitată de SC Apă Canal SA în luna mai 2015, iar reţeaua de canalizare a fost modernizată în 2014, în cadrul proiectului finanţat din fonduri structurale numit “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov” iniţiat de SC Apă Canal SA Sibiu.

Citește și:

VIDEO – Lupeni: Strada care face de rușine Sibiul

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

parca era vorba ca nu se mai dau contracte din bani publici celor acuzati de coruptie, inselaciune, etc....incompetent MAXIMA la primaria Sibiu...cei de la Comtram au lucrat si pe Dragalina...au lasat un sant de 1 m neasfaltat (pe trotuar la intersectia Dragalina cu str. Cristian)...!!! evident cei din directia tehnica n-au dat pe acolo...
Raspunde

Ardelean Rãzvan

Acum 8 ani

Când încep lucrãrile de modernizare pe strada Lupeni.În Martie,Aprilie?e cea mai rea stradã din Sibiu...de atâția ani...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus