Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Feldioara redescoperită în cadrul unei expoziții vernisată la Biblioteca Astra

Feldioara redescoperită în cadrul unei expoziții vernisată la Biblioteca Astra

Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” al Academiei Române împreună cu Asociația Culturală Hieronymus organizează în 16 octombrie vernisajul expoziției dedicate cercetărilor de la cetatea Feldioara. În cadrul evenimentului se vor lansa şi volumele “Cetatea Ardud. Repere istorice şi arheologice” de Daniela Marcu Istrate şi “Interethnic relations in Transylvania. Militaria Maedievalia in Cnetre and South-Eastern Europe. Precedeings of the 2014 Conference”.

Expoziția este organizată în cadrul proiectului „Săptămâna Medievală”, cu ocazia celei de a VIII-a ediţii a conferinţei internaţionale „Relaţii Interetnice în Transilvania. Militaria Maedievalia în Centrul şi Sud-Estul Europei”.

Expoziţia va fi vernisată la ora 13:00 și se va desfăşura începând cu data de 16 octombrie 2015 până în data de 16 noiembrie 2015 şi va putea fi vizitată în Sala de Expoziţii de la parterul Bibliotecii Judeţene ASTRA, corpul nou.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus