Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Principesa Maria a României în vizită la Șura Mică

Principesa Maria a României în vizită la Șura Mică

Prima întâlnire a Principesei Maria a României cu agenții Patrulei de Reciclare va avea loc la Șura Mică! Ediția a V-a a programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare debutează sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale.

”Vă invităm vineri, 16 octombrie, ora 14:00, la Școala Primară din Șura Mică unde Alteța Sa Regală va cunoaște una din cele mai premiate patrule ale programului”, spun reprezentanții Patrulei.

Elevii din patrulă, coordonați  dedețin trei premii locale în ultimile ediții ale programului și au contribuit la succesul echipei județului​ Sibiu, premiat pentru a doua oară consecutiv la nivel național.”Copiii, tinerii și profesorii din Patrula de Reciclare sibiană au câștigat locul I pe țară în programul de educație de mediu Patrula de Reciclare și urcă pe podiumul competiției naționale pentru al doilea an, consecutiv”, spun reprezentanții Patrulei. 33Patrula de Reciclare de la Sura Mica, Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

cetateanu

Acum 8 ani

Asa se face o stire, la modul asta ? Pai dati niste explicatii sa inteleaga lumea despre cine si ce este vorba, mai exact.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus