Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
1°C

Telefonul lui Băsescu s-a stricat. ”Dar sunați-ne pe noi!”&;

Telefonul lui Băsescu s-a stricat. ”Dar sunați-ne pe noi!”&;

Liderii PMP Sibiu au anunțat ieri că după ce fostul președinte Traian Băsescu și-a făcut public numărul de telefon, mobilul acestuia s-a defectat. În lipsa unei legături directe cu Băsescu, președinții PMP de la municipiul Sibiu și de la județ și-au anunțat ei numele de mobil. ”Vă stăm la dispoziţie pentru a-i fi alături domnului președinte în Mișcarea Populară și a vă aduce contribuția în funcție de pregătirea profesională a fiecăruia la transformarea României în țara pe care ne-o dorim. Ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0743802165, Simona Diana Popa, preşedinte PMP Sibiu și 0722674966 Alexandru Șomandră, președinte Municipiul Sibiu”, spun liderii PMP Sibiu.

Telefonul fostului președinte n-a făcut față socilitărilor, după publicarea numărului pe pagina sa personală de facebook. ”Într-o singură zi, domnul preşedinte a primit peste o  mie de apeluri de la cetăţenii care i-au aflat numărul de telefon. Mulți dintre apelanți au fost din județul nostru, felicitându-l pe domnul președinte. Din păcate, telefonul domnului  Băsescu s-a defectat, nu a mai făcut față solicitărilor, iar acesta a anunțat că a trebuit să-și schimbe aparatul pentru a putea dialoga cu oamenii, însă nu poate sta la dispoziţia publicului 24 de ore din 24”, a declarat președintele PMP Sibiu, Diana Popa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus