Luni,
22.07.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Telefonul lui Băsescu s-a stricat. ”Dar sunați-ne pe noi!”&;

Telefonul lui Băsescu s-a stricat. ”Dar sunați-ne pe noi!”&;

Liderii PMP Sibiu au anunțat ieri că după ce fostul președinte Traian Băsescu și-a făcut public numărul de telefon, mobilul acestuia s-a defectat. În lipsa unei legături directe cu Băsescu, președinții PMP de la municipiul Sibiu și de la județ și-au anunțat ei numele de mobil. ”Vă stăm la dispoziţie pentru a-i fi alături domnului președinte în Mișcarea Populară și a vă aduce contribuția în funcție de pregătirea profesională a fiecăruia la transformarea României în țara pe care ne-o dorim. Ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0743802165, Simona Diana Popa, preşedinte PMP Sibiu și 0722674966 Alexandru Șomandră, președinte Municipiul Sibiu”, spun liderii PMP Sibiu.

Telefonul fostului președinte n-a făcut față socilitărilor, după publicarea numărului pe pagina sa personală de facebook. ”Într-o singură zi, domnul preşedinte a primit peste o  mie de apeluri de la cetăţenii care i-au aflat numărul de telefon. Mulți dintre apelanți au fost din județul nostru, felicitându-l pe domnul președinte. Din păcate, telefonul domnului  Băsescu s-a defectat, nu a mai făcut față solicitărilor, iar acesta a anunțat că a trebuit să-și schimbe aparatul pentru a putea dialoga cu oamenii, însă nu poate sta la dispoziţia publicului 24 de ore din 24”, a declarat președintele PMP Sibiu, Diana Popa.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus