Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

VIDEO – Cum arată noua Calea Gușteriței cu asfalt. Lucrările se apropie de final

VIDEO – Cum arată noua Calea Gușteriței cu asfalt. Lucrările se apropie de final

La șapte luni de la închiderea circulației și demararea lucrărilor Calea Gușteriței începe să arate ca o stradă decentă. De curând muncitorii au turnat primele straturi de asfalt, iar pe o porțiune deja se circulă, în regim de șantier.

Lucrările de modernizare s-au făcut pe trei tronsoane, cuprinse între Podul Centurii Ocolitoare a Sibiului și sensul giratoriu de la Balanța.

https://youtu.be/4P2OEYM_wQA

Restul Căii Gușteriței, adică de la sensul giratoriu, până la Podul Gării, nu a fost inclusă în proiect, aceasta fiind reabilitată în trecut.

Contractul de reabilitare al străzii are o valoare de 6,5 milioane de lei cu tot cu TVA, constructori fiind asocierea Geiger Transilvania – SC Construcţii SA – SC Universal Business SA.

video Silvana Armat

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

gogu

Acum 6 ani

Pai.!!!D-na primar spune-ai ca strada Lupeni va intra in marea modernizare.Dar, nu a fost asa.Eu zic sa va fie un pic de rusinare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus