Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Aceeași mizerie

Ponta nu mai e. Dar ceva trebuie pus în loc. Conform votului acordat inclusiv de cei 25 de mii de români care au ieșit ieri în stradă, avem un parlament. Iar viitorul guvern va depinde de acești parlamentari. Și nu discutăm de oameni, ci de niște numere. Nu așteaptă absolut nimeni soluții de la Ilieșiu, ori Iacob Pușcaș. Nu contează cine reprezintă în parlament PSD, PNL, UNPR. Importante sunt cifrele.

Nu cred că românii care au protestat sunt liberali, pesediști, cu atât mai puțin uneperiști. Sunt oameni sătui de coloane oficiale, de autorități incapabile, de un stat infect care nu reușește să se curețe. Doar că strada nu poate conduce ministerul Sănătății, al Economiei sau pe cel de Externe. Și vom ajunge tiptil-tiptil tot acolo de unde a plecat totul. Doar dacă…

Doar dacă, în ultimul ceas, partidele vor realiza momentul real în care se află și vor preda puterea, până la resetarea voturilor. Sunt în țara asta oameni despre care nu planează suspiciunea de partizanat politic. Specialiști în politică externă, în economie, finanțe. Ei ar trebui să conducă țara, până în momentul în care cetățenii vor restarta sistemul, prin vot. Asta ar trebui să facă Iohannis. Să găsească omul care să adune toate cifrele din parlament. Atât. Dacă nu, strada va spune: aceeași mizerie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus