Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Victor Ponta și-a dat demisia!

Victor Ponta și-a dat demisia!

Liviu Dragnea a declarat în această dimineață că Victor Ponta și-a depus demisia.

„Societatea vrea altceva”, a spus Liviu Dragnea, citat de televiziunile naționale. Vicepremierul a mai spus că Victor Ponta va rămâne în funcție până se va găsi un înlocuitor.

Peste 20.000 de oameni au protestat marți seara în centrul Bucureștiului cerând demisia lui Ponta, dar și a lui Gabriel Oprea și a lui Popescu Piedone.

”Nu mă bat cu oamenii”, a declarat Ponta. ”Sper că depunerea mandatului meu și al Guvernului să satisfacă așteptările celor care au protestat”, a mai declarat Ponta, citat de digi24.ro.
”Cei care speculează în scop politic suferința oamenilor vor plăti mai devreme sau mai târziu”, a mai completat Victor Ponta. ”Imediat ce noul Guvern va fi instalat vom preda situația economică și socială”, a concluzionat Ponta.
"Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății și dorința legitimă de a avea responsabilități mai mari decât patronii unei firme. Nu cred că este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost pe teren. Nu mă bat cu oamenii, cred că ar fi o mare greșeala și am avea toți de suferit", a afirmat primul ministru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

m

Acum 8 ani

oare ce mai trebuia sa se intample sa plece gunoiul asta ? a fost dovedit plagiator , hot din bani publici , a impiedicat votul romanilor si este autorul moral al acestei crime din clubul Colectiv....mars la cosul de gunoi al istoriei javra comunista
Raspunde

Alex

Acum 8 ani

Presedintele Johannis nu este mai breaz decat Ponta: pleaca ai nostri, vin ai nostri. Johannis isi va aduce gasca lui infometata si nimic nu se va schimba. Rau cu rau dara mai rau far' de rau. Am sperat ca se va schimba RADICAL imaginea politica a Romaniei. Johannis este O GRESEALA, un ales accidental. Multi au votat Johannis spre a nu vota Ponta. Acum, ca Ponta va iesi din imagine, Johannis va ramane raul cel mai rau si nimic nu se va schimba pe plaiul mioritic. O idee: de ce nu-l alegeti presedinte pe Preafericitul Daniel? El e ATAT DE FERICIT deja...Just a thought...
Raspunde

Din putul gandirii

Acum 8 ani

Ai stat mult sa behai ????
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

De acord Alex, pe plan local, institutional, toti cei cu caziere, incompetenti pusi in functie aiurea dupa hotariri politice dati jos, urmaritii penali la fel, altfel nu avea nici un rost sa iesiti in strada. Ciolhannis cu Carmensita o sa se plimbe mai departe pe banii nostri, va casca gura din cind in cind, iar Dragnea ar fi cazul s-o roiasca la fel, toti inculpatii acestei tari duceti-i in corturile facute pentru refugiati si confiscti tot ce au furat. Organizati-va altfel va termina gasca asta de puscariasi pusi la cirma tarii.
Raspunde

Don Diego de la Vega

Acum 8 ani

Xanax Zorro , Xanax. Atentie baiatule ca faci buba !!!!!!
Raspunde

Solomon

Acum 8 ani

Eu cred ca-i convine sa plece acum dar de aici nu se poate pleca oricum!Doar nu-i o casa pustie!Ponta trebuie sa plateasca!Pentru sumele colosale date pentru a-si sustine guvernul!Pentru neghiobii si nulitatile plantate peste tot:ministere,judete,prefecturi,institutii!Pentru televiziunile obediente spalatoare de creiere.Pentru banii dati unor categorii sociale si scutirile date-indeosebi bisericii!Pentru ca ni s-au inchis toate usile pe plan extern si am fost adusi cu cel putin 30 de ani inapoi!Vrem oameni noi,necontaminati-afara cu mincinosii,hotii si tradatorii neamului!
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Alegeri locale si generale in iunie Oricare pedelist strica poza .Ceilalti sunt deja impaiati .
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

He he ...acum sa-i vedem pe latraii de blaga si gorghiu cu ce alternativa vin ,deocamdata sunt cam timorati ,n-au glas ,o dau la vrajeala cu anticipatele ,va fi show total saptamanile viitoare ,acum sa-l vedem cum reactioneaza efectiv si pe sasul -marioneta ,nu numai discurs penibil pe FB ...se anunta vremuri grele!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus