Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un francez a fost salvat de la moarte de telefonul mobil, în atentatul de la Paris

Un francez a fost salvat de la moarte de telefonul mobil, în atentatul de la Paris

Un francez care a supravieţuit atentatului sângeros din Paris are o poveste cutremurătoare: a fost salvat de la moarte de telefonul mobil.

Este povestea unui francez care trecea pe lângă Stade de France când au început împuşcăturile. Un glonţ a nimerit celularul la care bărbatul vorbea în momentul în care s-a dezlănţuit iadul.

Sylvestre, supravieţuitor: Priviţi, acesta este telefonul care a încasat glonţul şi care m-a salvat. Dacă nu se întâmpla aşa, aş fi fost lovit în cap.

Reporter: Aveţi şi alte răni?

Sylvestre, supravieţuitor: Gloanţele m-au lovit în pantof. De aceea am un pansament acolo. Şi aici am fost lovit. Am fost pansat. Jacheta de pe mine a amortizat impactul. Sincer, este un miracol. Nu doresc nimănui să treaca prin aşa ceva.

sursa

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Andrei

Acum 8 ani

Nu a fost chiar glont, a fost proiectil. Nu ca nu ar fi grav, si ca nu e un miracol de la Dumnezeu ca a supravietuit, doar ca era srapnel de la explozie, nici chiar glont. http://www.bbc.com/news/world-europe-34822664
Raspunde

vasi

Acum 8 ani

da nenea ala chiar ii francez? sau so bronzat pe coasta lui azorel?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus