Vineri,
23.02.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Țara grofilor

România asta n-o să se mai facă bine niciodată. Pentru că în țara asta toate lucrurile se fac cu picioarele. Chiar și lucrurile bune. Oamenii pur și simplu nu gândesc. Și este imposibil să-i scoți din ale lor. A descălecat ISU peste Casa de Cultură a Sindicatelor. Spre marea mirare a tuturor pământenilor, cei de la ISU au aflat VINERI că Sindicatele nu sunt conforme legii. Și au venit VINERI să sigileze sala. Fără niciun fel de preaviz, fără nicio avertizare. Pur și simplu fără să gândească. Teatrul Radu Stanca și Teatrul de Balet s-au trezit că trebuie să evacueze de urgență tone de echipament. S-au trezit că trebuie să mute reprezentații pentru care deja au vândut bilete. De exemplu, premiera Teatrului de Balet e sold-out de mai bine de o săptămână. Iar în cea mai dificilă situație posibilă a fost pus Mozaic Jazz Festival, nevoit să schimbe locul de desfășurare cu câteva ore înaintea evenimentului. Problemele Sindicatelor se știau de foarte mult timp. Și mi se pare absurd ca tu să nu anunți din timp „vedeți că vineri închidem sala”. E pur și simplu o batjocură la adresa sibienilor. Atât a celor care organizează evenimente culturale cât și a celor care doresc să participe la ele. Organizatorii Mozaic Jazz Festival au investit enorm în acest eveniment. Sute de ore de muncă, rezervări de artiști, bilete de avion, cazări, logistică, zeci de oameni implicați în organizare. Să te ștergi la fund cu munca lor este o porcărie ieșită din comun. Da! Măsura luată e bună. Siguranța tuturor trebuie să fie pe primul loc întotdeauna. Dar de acolo până la o modul în care a fost luată e cale lungă. Și e o lipsă totală de respect. Țin să îl felicit pe fostul premier viitor pușcăriaș Victor Ponta pentru că a „dat putere totală celor de la ISU”. S-au priceput de minune ce să facă cu ea. Trăiască grofii!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus