Joi,
28.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

HC Sibiu speră să reuşească primul succes din deplasare. La Baia Mare

HC Sibiu speră să reuşească primul succes din deplasare. La Baia Mare

HC Sibiu se deplasează pe terenul formaţiei Academia Minaur Baia Mare, pentru a încerca să obţină prima victorie din deplasare. Trupa lui Matei Damian şi Ștefan Nicolae se află pe poziţia a 7-a a Divizie A seria B, după 3 victorii, un egal şi 4 înfrângeri. Toate punctele fiind câştigate pe teren propriu. Minaur este ocupanta locului al patrulea, cu 4 victorii, 1 egal, şi 4 înfrângeri, însă cu un meci mai mult decât sibienii.

“Într-adevăr, sperăm să luăm puncte din această deplasare. Dar trebuie să facem un joc foarte bun, echipa din Baia Mare e o formaţie bună, în mare creştere de formă. Sunt în faţă noastră în clasament la 3 puncte ceea ce face jocul de duminică să se anunţe foarte echilibrat. Noi avem, din păcate, probleme de lot, pe extremă dreapta Micloş Robert şi Theil Sebastian sunt amândoi accidentaţi. Purcărea Dorin e şi el cu probleme de sănătate care îl împiedică să evolueze în acest meci. Avem nevoie de victorie, sperăm să şi reuşim să o obţinem”, a declarat Matei Damian, antrenorul lui HC Sibiu, pentru Turnul Sfatului.
Sibienii vin după victoria clară cu ultima clasată, CNE Sighişoara, scor 44-29, în timp ce Baia Mare a pierdut cu CS Universitatea Cluj, scor 28-30.

Meciul dintre Academia Minaur Baia Mare şi HC Sibiu va avea loc duminică, 22 noiembrie, de la ora 11:00.

foto: facebook HC Sibiu

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus