Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Întâlnire cu presa. Media din Sibiu se prezintă

Întâlnire cu presa. Media din Sibiu se prezintă

Curtea interioară a Primăriei Sibiu a găzduit în această după-amiază o întâlnire a reprezentanților mass-media din Sibiu cu administrația locală. Panourile cu prezentarea instituțiilor de presă vor rămâne aici pentru câteva zile, astfel încât sibienii care trec prin zonă să ia contact cu cei care transmit informațiile zi de zi. ”Este un eveniment care își propune să ne aducă împreună, pe dumneavoastră, reprezentanții media, și pe noi, cei care conducem instituții publice, cei care fac parte dintr-un partid politic, specialiștii în comunicare. De data asta, nu pentru a răspunde la întrebările mass-media, ci pentru a evalua colaborarea, pentru a găsi căi mai eficiente și mai bune de comunicare. În ceea ce privește Primăria Sibiu, noi contăm pe dumneavoastră, pe mass-media, pentru că avem nevoie absolută de dumneavoastră pentru ca relatările despre activitatea noastră să ajungă la cetățean și invers. Informația de la cetățean, către administrația locală. Oricât mi-aș dori, activitatea noastră nu este perfectă. În fiecare zi ne confruntăm cu probleme și cu provocări și, drept urmare, semnalele pe care vi le transmitem dumneavoastră sau semnalele cetățenilor transmise prin dumneavoastră sunt de mare ajutor. Singurul lucru pe care orice instiuție publică și-l dorește este ca cei care activează în mass-media să fie echidistanți, obiectivi, iar ceea ce scriu să fie făcut cu profesionalism”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

Organizatorul evenimentului, Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) a explicat motivele pentru care s-a realizat acest proiect. ”Acest  proiect pleacă de la o necesitate și de la o conștientizare a unei realități destul de sumbre. De ce? Pentru că de foarte multe ori, chiar noi, dumneavoastră sau alți membri ai societății, dacă ne întâlnim unul cu altul, de fapt ajungem să nu se mai întâlnească două persoane, ci ajung să se întâlnească două interese. Pentru că întotdeauna avem ceva de rezolvat, întotdeauna urmărim să rezolvăm o problemă sau un detaliu. Ar fi interesant și foarte bine ca reprezentanții mas-media să se cunoască ei cu ei însiși, cu cei care lucrează și cu cei pentru care lucrează”, a declarat vicepreședintele AIOS, Emanuel Tăvală.

În cadrul acestui proiect în zilele următoare se vor desfășura întâlniri între ziariști și administrația locală și politicieni, precum și o sesiune de întâlniri ale purtătorilor de cuvânt cu specialiști în comunicare.

Proiectul "Întâlnire cu presa" a fost cofinanțat de Consiliul Local Sibiu  prin  Primăria Sibiu , este inclus pe Agenda Culturală a municipiului  și este sprijinit de Camera de Comerț , Industrie și Agricultură Sibiu și de TRANS AGAPE.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ioana

Acum 7 ani

Alin, tu ii citesti textul inainte sa il postezi? Cum ar fi ca un purtator de cuvant sa trimita presei un comunicat de presa plin de greseli de ortografie cum e textul tau? L-ati taxa. Oare ce ar zice doamna Astrid Fodor daca ar citi in forma postata acum ce a declarat ea? "să ajunsă" in loc de sa ajunga, "și drept urmare, semnale pe care vi le transmitem", in loc de semnalele "semnalele cetățenilor transmise cetățenilor prin dumneavoastră unt de mare ajutor", a doua oara cuvantul cetatenilor trebuie sters, in loc de unt, sunt
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus