Duminică,
04.12.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Johann Strauss Ensemble, din Viena, va susține un nou Concert de Crăciun la Sibiu

Johann Strauss Ensemble, din Viena, va susține un nou Concert de Crăciun la Sibiu

A devenit o tradiție ca fiecare Crăciun sibian să fie vestit, cu câteva zile înainte, de vienezii de la Johann Strauss Ensemble. Celebra orchestră condusă de Russel McGregor, totodată dirijor al Orchestrei Palatului Schönbrunn din Viena, va concerta la Sibiu în seara zilei de duminică, 13 decembrie.

”Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și cu siguranță voi continua să-l recomand oamenilor ca obiectiv turistic. Din punctul meu de vedere Sibiul s-a schimbat într-un mod pozitiv în ultimii ani. Întreaga atmosferă din oraș este una vibrantă, energică, aș spune că Sibiul are propriul lui stil. De fiecare dată când am cântat aici am găsit un public foarte receptiv la concertele noastre și sperăm ca asta să nu se schimbe niciodată”, spunea în trecut Russel McGregor, cel care îi conduce pe instrumentiștii vienezi.

Johann Strauss Ensemble Sibiu 2014 II

Concertul de Crăciun al acestora va avea loc la Sala Thalia din Sibiu, cu începere de la ora 19:00. Biletele sunt puse în vânzare la Agenția teatrală de pe strada Nicolae Bălcescu și la sediul redacției Turnul Sfatului (strada Avram Iancu, nr. 1-3, apartament 9, telefon 0740 317 802). Prețul unui bilet este de 50, 70 și 100 de lei, în funcție de locul ales în Sala Thalia. Pentru elevi, studenți și pensionari este acordată o reducere de 50%, în limita locurilor disponibile.

Pentru concertul de la Sibiu de anul acesta, instrumentiștii vienezi propun un program care include nume precum Johann Strauss (tatăl și fiul), Josef Strauss sau Karel Komzák.

Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. De asemenea, concertul este susținut și de Consiliul Județean Sibiu. Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Flaro, Hotelul Hilton Sibiu, Max Developement, Tondach, Clinica Ofta Total, Print Atu, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon.

Johann Strauss Ensemble Sibiu 2014 III

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus