Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Spectacolul ”Scamatorii” revine la Teatrul Gong după trei ani

Finalul de săptămână aduce la Teatrul Gong spectacole și ateliere de creație, iar spectacolul „Scamatorii / Zauber, Zauber, Zauberei” în regia lui Lilly Krauss Kalmar, va putea fi văzut din nou pe scena Gong-ului. Acesta va fi prezentat joi, 26 noiembrie, de la ora 18:30, în limba germană, iar sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 18:00 și duminică, 29 noiembrie, de la ora 11:00, se va juca în limba română.

În acest spectacol cei mici vor descoperi bucuria teatrului de animație printr-o serie de momente muzicale și comice ce au loc atât pe scenă, cât și în sală, printre spectatori. Pornind din universul domestic al unei curți de țară actorii pleacă într-o călătorie în lumea largă despre cum putem face ca nimic să nu pară imposibil. Din distribuție fac parte actorii Claudia Stülher, Gabriela Mitrea, Monica Baldea, Jenö Major, Adrian Prohaska, Nicolae Suciu și Daniel Neagu. Prețul unui bilet la spectacol este de 7 lei, tarif unic și poate fi achiziționat online prin eventim.ro sau de la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00 sau sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, în limita locurilor disponibile.

Alina Moldovan revine la Teatrul „Gong” cu un nou atelier în limba germană pentru cei cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani. „Das Schattenspiel / Jocul de umbre” este un atelier de dezvoltare personală ce exploatează imaginarul participanților prin tehnici de expresie specifice teatrului de umbre. Atelierul va avea loc joi, 26 noiembrie, de la ora 17:00, în Sala Studio a Teatrului „Gong”. Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului. Prețul biletului în valoare de 14 lei include toate materialele necesare pentru atelier.

„Labirintul Groazei”, ultima reprezentație

Cei mai curajoși sunt invitați să descopere pentru ultima dată în acest an „Labirintul Groazei”, joi, 26 noiembrie, de la ora 20:00. Spectacolul se constituie ca un traseu itinerant ce transformă foaierul teatrului, cabinele actorilor, holurile și cursivele dintre etaje, dar și intrarea în pod într-un labirint halucinant. Creat cu ajutorul unor instalații cu păpuși, actori la vedere, proiecții video și elemente de butaforie, noul spațiu al teatrului reprezintă o călătorie extrasenzorială la limita dintre viață și moarte după o idee a actorului Horațiu Dancu. Călătorul este plimbat în culisele teatrului, urcă și coboară, pătrunde în spații de obicei neaccesibile publicului larg și experimentează o senzație puternică prin acumularea de sunete, umbre, șoapte, fragmente muzicale și peisaje modelate. Acest spectacol este interzis celor sub 12 ani, iar intrarea publicului se face în grupuri de câte două persoane, la interval de 2 minute fiecare, între orele 20:00 și 22:00, doar pe bază de programare. Costul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Seria atelierelor de creație pentru copii va continua sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 11:00, cu „Atelierul de creat povești” coordonat de Diana Ribana. Toate biletele pentru acest eveniment au fost deja epuizate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus