Luni,
21.06.2021
Ploi Moderate
Acum
17°C

Nivel MAXIM de ALERTĂ în regiunea Bruxelles până lunea viitoare

Nivel MAXIM de ALERTĂ în regiunea Bruxelles până lunea viitoare

Nivelul de alertă maximă - nivelul 4 - este menţinut timp de o săptămână în regiunea Bruxelles, a anunţat luni seara premierul belgian Charles Michel, care a adăugat că metroul şi şcolile, închise de sâmbătă, urmează să fie redeschise miercuri, relatează Reuters în pagina electronică, potrivit Mediafax.

Nivelul ameninţării urmează să fie evaluat din nou lunea viitoare, a anunţat premierul.

În ceea ce priveşte metroul, acesta ar putea fi deschis în mod treptat, începând de miercuri, a declarat Charles Michel, care şi-a exprimat speranţa revenirii la normal, dar care a precizat că ameninţarea era la fel de puternică luni ca duminică.

Marţi reţeaua de metrou, muzeele, cele mai multe dintre cinematografe şi numeroase magazine din capitala belgiană urmează să rămână închise, la fel ca şi şcolile şi universităţile.

Nivelul 4 de alertă corespunde unei ameninţări considerate "grave şi iminente". El a fost impus în regiunea Bruxelles în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce restul Belgiei rămâne la nivelul 3, care urmează să fie menţinut până la 30 noiembrie.

Sursă: Reuters și Mediafax

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus