Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Teatrul BECOME refuză să mai joace în spații în care se fumează

Teatrul BECOME refuză să mai joace în spații în care se fumează

 

Compania de Teatru BECOME a început stagiunea 2015 – 2016 cu mai puţine spectacole faţă de anul trecut, iar motivul, spun reprezentanții teatrului, îl reprezintă decizia acestora de a opri pentru moment  spectacolele din spaţiile în care se fumează.

„Suspendăm toate spectacolele din baruri, cafenele sau restaurante până când patronii de localuri vor interzice fumatul sau până va fi dată o lege în sensul acesta.  Anumite spectacole vor fi regândite pentru alte spaţii. Cei care vor să ne vadă pot veni în fiecare sâmbătă de la 19:30 la Centrul de Tineret din strada Nicolae Teclu nr 41”,  a spus Cătălin Grigoraş, preşedintele Asociaţiei Internaţionale de Tineret BECOME.

În luna decembrie tinerii de la BECOME vor avea și închiderea proiectului „ACTINT- Activarea grupurilor vulnerabile prin lanţuri valorice integrate de intreprinderi sociale”, un proiect care a fost finanţat din fonduri europene pe exerciţiul financiar 2007 – 2013.

Spectacolele ce pot fi văzute la BECOME în acest final de an sunt  „O zi de vară” de S. Mrozek în regia lui Muriel Manea, „O aventură galantă” cu Adrian Grigoraş în regia lui Cătălin Pătru şi „13” cu Cătălin Grigoraş în regia lui Radu Botar, iar pentru cei mici poveştile româneşti vor fi jucate toată luna decembrie

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus