Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Ultimele bilete pentru Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble, din Viena

Ultimele bilete pentru Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble, din Viena

Doar câteva bilete au mai rămas în vânzare pentru concertul orchestrei vieneze Johann Strauss Ensemble, programat la Sibiu în data de 13 decembrie 2015. Aceste ultime bilete mai pot fi achiziționate de la sediul redacției Turnul Sfatului, cele puse în vânzare la Agenția Teatrală de pe strada Nicolae Bălcescu fiind epuizate.

Pentru concertul de la Sibiu de anul acesta, instrumentiștii vienezi propun un program care include nume precum Johann Strauss (tatăl și fiul), Josef Strauss sau Karel Komzák.

Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. De asemenea, concertul este susținut și de Consiliul Județean Sibiu. Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Flaro, Hotelul Hilton Sibiu, Romgaz, Max Developement, Tondach, Clinica Ofta Total, Print Atu, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

mATYAS aNDREI

Acum 8 ani

Unde este sediul redactiei?
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 8 ani

Sibiu, str. Avram Iancu, nr. 1- 3, ap. 10
Raspunde

tom

Acum 8 ani

Ce categorii de bilete mai aveti ? Preturi ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus