Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

ACTUALIZARE Maricuța, Scumpu și interpușii lor, propuși pentru arestare preventivă. Ședința durează de 4 ore

ACTUALIZARE Maricuța, Scumpu și interpușii lor, propuși pentru arestare preventivă. Ședința durează de 4 ore

ACTUALIZARE ora 15 - Mandatul de reținere pentru 24 de ore pentru Daniel Maricuța și Elena Scumpu a expirat. Aceștia se află încă în sala de judecată.

Judectorul de drepturi și libertăți al tribunalului Alba trebuie să se pronunțe pe propunerea de arestare preventivă, formulată de procurorii DNA împotriva celor doi. Ședința a început încă de la ora 11.

Alături de primar și de secretară, pentru arestare mai sunt propuși viceprimarul Marius Grecu, șefa Oficiului de Cadastru, Maria Melniciuc, fostul primar al Șelimbărului, Ioan Tatu, un angajat al Primăriei, apropiat al lui Maricuța, Lucian Cândea și doi interpuși care tranzacționau terenuri și apartamente în numele lui Maricuța, respectiv Sorin Haiduc (care are 61 de apartamente în blocul de 17 etaje) și Marius Bogdan Lupu.

ACTUALIZARE ora 14 - Primarul Șelimbărului, Daniel Maricuța, secretara Elena Scumpu, dar și ceilalți șase inculpați propuși pentru arestare preventivă - Maria Melniciuc, Sorin Haiduc, Lucian Radu Cândea, Marius Grecu, Ioan Tatu și Marius Bogdan Lupu - se află în sala de judecată de trei ore.

Avocații lor încearcă să convingă magistratul Tribunalului Alba că nu este necesară măsura arestului preventiv. Deocamdată, doar o parte dintre inculpați au fost audiați.

Știrea inițială:

Primarul Șelimbărului, Daniel Maricuța, secretara Primăriei, Elena Scumpu și mai mulți acuzați în dosarul de la Șelimbăr sunt prezentați astăzi judecătorilor de la Tribunalul Alba, cu propunerea de arestare preventivă. Cei doi au fost reținuți preventiv încă de ieri, imediat după audierile care au avut loc la DNA Alba Iulia.

Ședința de secție penală, prezidată de judecătorul de drepturi și libertăți, începe la ora 11.00. În fața magistratului de la Alba vor fi aduși primarul Daniel Maricuța, secretara Elena Scumpu, dar și inculpații Maria Melniciuc, Sorin Haiduc, Lucian Radu Cândea, Marius Grecu, Ioan tatu și Marius Bogdan Lupu.

Vom reveni cu amănunte

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Eu Sb

Acum 6 ani

Cu siguranta primarul nu a luat toti banii! Cred ca muti prieteni de-ai primarului sunt complice...sunt multi directori de la deconcentrate care au facut afaceri cu primarul...probabil zilele urmatoare se va afla...
Raspunde

john

Acum 6 ani

Stimata DNA unde a-ti fosst timp de 15 ani ? a-ti fost complici taciti ai acestor nemernici ? va mai trece mult timp pana la procesul acestui gunoi social .Success madam DNA.....
Raspunde

john

Acum 6 ani

D - le judecator ai fost fff amabil cu acesti hoti ,trbuia sai lasati sa invete ce inseamna WC turcesc. ... Dar La Fontaine spunea :corbi niciodata no sasi scoata ochi....????
Raspunde

Dna

Acum 6 ani

Draga John... Dna n-a dormit 15 ani pt ca nu exista acuma 15 ani...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus