Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Oficial: noul viaduct Mihail Kogălniceanu va fi deschis circulației vineri | Foto și video

Oficial: noul viaduct Mihail Kogălniceanu va fi deschis circulației vineri | Foto și video

Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat că deschiderea oficială a circulației pe noul viaduct care face legătura între străzile Mihail Kogălniceanu și Calea Șurii Mici a fost programată pentru ziua de vineri, 27 noiembrie, de la ora 11:00. Acest viaduct, realizat în cadrul unui proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, reprezintă cea mai mare lucrare publică (din punct de vedere al valorii) implementată de administrația municipală în ultimii 25 de ani.

28,2 milioane de lei, fără TVA, este valoarea trecută în contractul de execuție, atribuit prin licitație a socierii SC Geiger Transilvania SRL – SC Construcţii SA – SC Sinecon SRL – SC Wilhelm Geiger Gmbh. Lucrările au început pe 26 mai 2014 și au fost finalizate în prima parte a acestei luni. Viaductul are o lungime de 401 metri, pistă de biciliști separată și pasaj pentru pietoni, la fel, separat.

video Traian Deleanu / foto Silvana Armat

viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu tren viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu viaduct pod Kogalniceanu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

locatar din zona

Acum 8 ani

Poate se vor pietrui si strazile varului si mozaicului, distruse din cauza podului
Raspunde

sah-mat

Acum 8 ani

frumos pod. dar venind de pe drumul hotilor cum se poate intra pe strada caramidariei?
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Felicit public Primaria Sibiu si firma de constructii Sinecon.
Raspunde

cozma

Acum 8 ani

si uote asa de pod o sa profite la maxim hotii imobiliari. . . acuma o sa se scumpeasca totul in zona aia . . o sa facă si magnolia specula . . . podul acela nu ajuta la fluidizarea tragicului de pe alba iulia. . . ar trebuii un drum de la noua baza tursib pana in drumul hoților pentru a putea lumea de pe platforma industriala sa il foloseasca
Raspunde

John Kasapul

Acum 8 ani

Traian Deleanu relatarea ta este interesantă dar ce caută o fotografie cu podul peste Cibin de la Piața Cibin în relatarea de mai sus? Fii mai profesionist căci riști să cazi în ridicol!
Raspunde

@.@

Acum 8 ani

Bun, este util dar prea ingust. Magaoaia aia de rampa e ceva unicat, cred, in tara, total nefolositoare si urata. Saracii proprietari din zona ! Acolo sa vezi concurs/proba de ciclism :)) Trebuie rapid o lege pentru lucrari mari de infrastructura, care sa oblige proprietarii sa lase loc progresului (aici nu e progres, este improvizatie!), cu limita de despagubiri, cel mai probabil pretul pietei. Rahovei o avem neterminata si ingusta in capatul vestic, doar un exemplu. Orice cocioaba fara valoare arhitecturala sau istorica, sau gard de lemn sta in calea modernizarii...ciudat si capitalismul asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus