Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Nu-i o perioadă bună pentru găsirea unui loc de muncă: doar 221 de posturi vacante în județ

Nu-i o perioadă bună pentru găsirea unui loc de muncă: doar 221 de posturi vacante în județ

 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunță că la început de decembrie angajatorii nu se grăbesc să facă angajări, în județ fiind disponibile doar 221 de posturi. Cele mai multe se găsesc în Sibiu (198), Agnita (18) și Mediaș (4).

”Din totalul locurilor de muncă, 38 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, analist cumpărări, consilier juridic, dispecer, farmacist, inginer chimist, inginer electronist transporturi, telecomunicații, inginer textile, medic rezident, muzeograf,  proiectant inginer mecanic, reprezentant comercial, redactor, şef birou instituţie publică, specialist în domeniul calităţii. Restul de 183 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus