Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Premierul va participa la şedinţa Senatului dedicată Zilei Naţionale, Iohannis are agenda încărcată

Premierul va participa la şedinţa Senatului dedicată Zilei Naţionale, Iohannis are agenda încărcată

Premierul Dacian Cioloş va participa miercuri, începând cu ora 16.00, la şedinţa solemnă a Senatului oragnizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în timp ce preşedintele Klaus Iohannis nu va fi prezent la eveniment din cauza unei "agende pline", potrivit Mediafax.

Iniţiativa organizării şedinţei i-a aparţinut preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la eveniment fiind invitaţi preşedintele Klaus Iohannis, foştii preşedinţi, dar şi membrii Guvernului

Premierul Dacian Cioloş a anunţat miercuri, printr-un comunicat de presă, că va merge la şedinţa Senatului.

În schimb, preşedintele Klaus Iohannis nu va participa la eveniment, pentru că a primit invitaţia prea târziu şi agenda sa era deja plină, a precizat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Senatului, Andrei Alexandru.

La rândul său, fostul preşedinte Traian Băsescu a precizat că nu va fi prezent la eveniment, pe motiv că Ziua Naţională este marcată doar prin recepţia oferită de şeful statului, în cazul în care aceasta se ţine.

"Avem nişte confirmări importante, vine primul ministru, au confimat 10 miniştri participarea la şedinţă. De asemenea, vin foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, care vor lua cuvântul în plen", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al preşedintelui Senatului, Andrei Alexandru.

De asemenea, mai mulţi ambasadori au confirmat participarea la şedinaţa solemnă, cu ocazia zile de 1 Decembrie.

În urma consultării pe care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut-o cu membrii Biroului Permanent, care au fost convocaţi telefonic, s-a decis ca şedinţa solemnă în cinstea zilei de 1 decembrie să aibă loc miercuri, urmând ca votul pentru solicitarea DNA în cazul Sova să fie devansat pentru joi, la ora 10:00.

Sursă: Mediafax

Foto: www.antena3.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus