Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

La concurență cu Țociu și Palade în anii ‘90! Programul pentru Revelionul 2016 din Piața Mare

La concurență cu Țociu și Palade în anii ‘90! Programul pentru Revelionul 2016 din Piața Mare

Primăria Sibiu a anunțat astăzi programul pentru Revelionul 2016 din Piața Mare a Sibiului, lista fiind una ștearsă și veche.

Conform municipalității, Casa de Cultură a Municipiului a pregătit programul pentru Revelionul 2016, iar anul acesta tema este una retro, lista artiștilor care vor concerta în Sibiu în noaptea dintre ani fiind formată din reprezentanți ai generației de aur a muzicii ușoare românești.

”În ultima zi a anului, de la ora 22:00, pe scena din Piața Mare vor urca Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiță, Adrian Romcescu și Riff. Invitatul special al serii este Francesco Napoli, bine-cunoscutul cântăreț italian care și-a câștigat faima cu melodia „Balla Balla”, și a continuat să cunoască faima internațională cu melodii precum „Lady Fantasy” și „Marina Marina””, au transmis reprezentanţii Primăriei Sibiu.

În contextul evenimentelor triste ale acestui sfârșit de an, Primăria Sibiu a luat decizia de a înlocui tradiționalul foc de artificii de la miezul nopții cu un spectacol de lasere, lumini și confeti care vor marca trecerea în noul an.

Programul Revelionului 2016 va fi prezentat de Silvia Dumitrescu şi Florin Apostol.

Francesco Napoli

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

eu

Acum 8 ani

Retro,că-i mai moca pentru primărie...Chef,joc si voie bună cu Dida Drăgan :)))
Raspunde

radu

Acum 8 ani

E primul revelion de la revoltutie incoace pe care Dida Dragan nu-l va petrece in sanul familiei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus