Sâmbătă,
19.09.2020
Partial Noros
Acum
20°C

Cine vrea să fie Moș Nicolae pentru 75 de copii?

04 Decembrie 2015 19:26

Cine vrea să fie Moș Nicolae pentru 75 de copii?

Magazinul Social SOMARO din Sibiu organizează sâmbătă cea de-a doua ediție a evenimentului „Cu SOMARO şi tu poţi să fii Moş Nicolae!” și îi invită pe sibieni să doneze, bani, hăinuțe, rechizite sau jucării, drept cadou de Moș Nicolae pentru 75 de copii din familii defavorizate.

Concret, sâmbătă, pe data de 5 decembrie, care este şi aniversarea magazinului Somaro din Sibiu, copilaşii vor veni la ora 15:00, cu mic cu mare, şi îşi vor lăsa ghetuţele lustruite în magazin (cartierul V. Aaron, Str. Electricienilor – langă şcoala generală nr. 17).

Persoanele fizice ce vor să susţină copiii prin donaţii de produse, sunt aşteptate tot pe 5 decembrie, în intervalul orar 16:00 – 20:00, să lase produsele pentru cei mici. Apoi, pe durata nopţii, Moş Nicolae o să vină împreună cu voluntarii săi, să împartă cadourile pentru fiecare copilaş în parte. Pe data de 6 decembrie, la ora 15:00, toţi copiii sunt aşteptaţi în magazin să vadă ce le-a adus Moşul!

Oricine vrea să se convingă de bucuria pe care o poate face este rugat să acceseze pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/Cusomaromosnicolae/, pentru a vedea mai multe informații și bineînțeles, poze de la evenimentul din 2014.

Adela Luță, reprezentantul magazinului, a declarat pentru Turnul Sfatului că toți beneficiarii sunt asistați sociali și provin din familii cu posibilități restrânse.

Sunt acceptate sponsorizări în produse pentru copii (dulciuri, alimente, jucării, hăinuţe, rechizite şcolare) sau sponsorizări în bani – din care se vor cumpăra cadouri. Mai multe detalii puteți obține de la numărul de telefon 0745.314.303.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus