Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
6°C

Concert de colinde la Copșa Mică

Concert de colinde la Copșa Mică

Sala de festivități a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copşa Mică a găzduit luni concertul de colinde care marchează deschiderea Sărbătorilor de iarnă. Concertul a fost susţinut de Corul de cântăreţi şi preoţi “Gheorghe Șoima” al Protopopiatului Ortodox Mediaș și Corul “Ioan Axente Sever” al Bisericii Ortodoxe Axente Sever.

După concert, toate persoanele prezente au fost servite cu tradiționalele produse de post (colaci, mere, cozonac) și un pahar de vin fiert, iar dl. primar Daniel Tudor Mihalache a urat tuturor colindătorilor și cetățenilor prezenți Sărbători Fericite alături de cei dragi. La eveniment, pe lângă oficialitățile locale au participat şi membrii Consiliului Local, Sfatului Bătrânilor, Grupului de dezbateri publice, Pompierii Voluntari, Polițiști locali, preoți locali şi alţi invitați.

Încheierea sărbătorilor de iarnă, va fi marcată ca de obicei, de sărbătoarea ortodoxa a Sf. Ioan în fața primăriei Copșa Mică în jurul tradiționalului foc cu vin fiert și cozonac.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus