Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

CS Alma Sibiu a terminat pe podium, la Cupa CFR 1907 Cluj

CS Alma Sibiu a terminat pe podium, la Cupa CFR 1907 Cluj

CS Alma Sibiu a reușit să încheie pe podium la Cupa CFR 1907 Cluj, la grupa juniorilor născuţi în anul 2007: locul al treilea.

Echipa antrenată de Marius Hadar a izbutit următoarele rezultate:

 1.   Juniorul Cluj - CS ALMA Sibiu: 0 - 2
 2. CFR Cluj alb - CS ALMA Sibiu: 1 - 2
 3. CS ALMA Sibiu - Primavera Satu Mare: 2 - 2
 4. SC ALMA Sibiu - Atletic Zalău: 1 - 4
 5. CFR Cluj vişiniu - CS ALMA Sibiu: 2 - 0
De asemenea, portarul grupei, Sebastian Maier, a fost desemnat “cel mai bun portar al turneului”.

“Sunt mulţumit de atitudinea copiilor, care au jucat după doar câteva zile tot la Cluj, cu aceeaşi dezinvoltură contra unor echipe bune. Primele trei meciuri le-am jucat în grupe, unde ne-am clasat primii. După ultimul meci jucat în grupă, sorţii au făcut să jucăm în continuare meciul cu Zalăul, fără a ne putea odihni corespunzător. Din această cauza şi scorul de 4-1, care este nedrept, cele două echipe fiind la aceaşi valoare. Am încheiat turneul jucând cu echipa gazdelor care a câştigat meritat partida. De apreciat faptul că portarul nostru, Sebastian Maier, a fost desemnat cel mai bun portar al turneului”, susţine antrenorul Marius Hadăr.

CS Alma Sibiu a participat și la grupa 2008, cu două echipe. CS ALMA Sibiu 2  a repurtat trei victorii, un egal şi o înfrângere, clasându-se la sfârşitul turneului pe locul 5 şi CS ALMA Sibiu 1 a câştigat două meciuri, a făcut o remiză şi a pierdut două jocuri, clasându-se pe locul 10 din 12 echipe participante la această grupa de vârstă.

Rezultate:

 1. CFR Cluj vişiniu - CS ALMA Sibiu 2: 4 - 2
 2. CFR Cluj alb - CS ALMA Sibiu 1: 1 - 0
 3. CS ALMA Sibiu 2 - Balmazujvaros: 4 - 2
 4. CS ALMA Sibiu 1 - Liviu Antal 2: 1 - 1
 5. CS ALMA Sibiu 2 - Juniorul SM: 1 - 0
 6. CS ALMA Sibiu 1 - Îl Calcio: 1 - 3
 7. CS ALMA Sibiu 1 - Liviu Antal 1: 5 - 0
 8. CS ALMA Sibiu 2 - Îl Calcio: 2 - 2
 9. CS ALMA Sibiu 1 - Juniorul SM: 4 - 0
 10. Best Cluj - CS ALMA Sibiu 2: 0 - 5
“La acest turneu am participat cu două echipe, împărţite egal din punct de vedere valoric. Cu siguranţă puteam să terminăm pe podium cu una dintre ele, dacă le împărţeam inegal că valoare. La acest turneu nu ne-am propus primordial rezultatele, ci să observăm cum evoluează juniorii noştri. Asta pentru că înaintea rezultatelor, la această vârstă, stă evoluţia copiilor. Şi am constatat că unii dintre ei confirmă, iar alţii mai au de recuperat în pregătirea sportivă. Copiii au depus un efort considerabil în susţinerea acestor jocuri, cele mai multe jucate cu echipe bune, fapt pentru care le mulţumesc. Ca antrenor cu portarii, mă bucur foarte mult că unul dintre portarii pe care îi pregătesc, Sebastian Maier, confirmă aşteptările şi efortul clubului în pregătirea să, fiind desemnat cel mai bun portar al turneului. Felicitări, Sebastian! Felicitări tuturor copiilor participanţi la competiţie! Mulţumim părinţilor pentru susţinere, atât celor care ne-au susţinut prin încurajări de acasă, cât şi celor, foarte mulţi, care au făcut deplasarea cu copiii”, transmite Marius Hadăr.

foto: scoaladefotbal-sibiu.ro

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus