Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Artiștii de muzică populară au cântat pentru a ajuta două familii din județul Sibiu

Artiștii de muzică populară au cântat pentru a ajuta două familii din județul Sibiu

Două familii nevoiașe au reușit în preajma sărbătorilor de iarnă să adune laolaltă o mulțime de artiști și sibieni la concertul caritabil „Dăruiește un zâmbet”. De la copii la oameni de toate vârstele, sala teatrului Gong a fost aproape plină, intrarea la eveniment fiind liberă, însă cei care au dorit au putut face mici donații.

Folclor și colinde s-au auzit pe scena Teatrului Gong, acolo unde studenții de la specializarea Jurnalism cu ajutorul Asociaţiei ALUMNI - Asociaţia Gazetarilor Absolvenţi - Sibiu au organizat evenimentul pentru a da o mână de ajutor celor două familii. „Suntem împreună pentru a aduce o bucurie celor două familii din județul Sibiu care au o situație materială precară. Costel Ababei din orașul Avrig luptă din greu pentru ca cei patru copii ai săi rămași orfani de mamă să poată să meargă în continuare la școală. Și Dorina Fica din comuna Slimnic încearcă de asemnea, să le facă un trai cât mai bun celor cinci copii ai săi”, spunea Cătălin Pilea, unul dintre inițiatorii acestui eveniment.

Camelia Cosma Stoita „Sunt fericită că pot aduce un strop de fericire unor copii mai puțin norocoși” În deschiderea evenimentului au cântat cei de la grupul Filotheos care au interpretat colindele „Bună dimineața la Moș Ajun”, „Moș Crăciun cu plede dalbe” și „Pace pe pământ”, iar pe videoproiector au fost rulate fotografii cu cele două familii. Camelia Cosma Stoiță, Robert Târnăveanu, Mina Secășan, Ana Măgureanu, Paula Medrea, Ion Chiș, Silvana Săvoiu, Georgiana Stănuș, Andreea Anghel, Laura Anghel, Iulian Nistro, Ancuța Ivan, au fost artiștii care au răspuns afirmativ la invitația de a cânta la concertul caritabil și au interpretat rând pe rând câteva melodii.

Camelia Cosma Stoiță a interpretat trei cântece, iar la a doua revenire pe scenă a fost însoțită de fiica sa, Ioana Brad care a interpretat un colind. „Sunt fericită că prin darul pe care Dumnezeu mi l-a dat pot aduce cel puțin, în perioada sărbătorilor un strop de bucurie în casa unor oameni necăjiți și un strop de fericire în sufletele unor copii mai puțin norocoși decât copii mei sau ai dumneavoastră. Vă mulțumesc că ne sunteți alături nouă și acelor oameni mai puțin norocoși, spunea Camelia Cosma Stoiță. Și Robert Târnăveanu a venit cu drag la acest concert, după cum spune chiar el și a ținut să-i felicite pe cei care au avut această inițiativă. „Am venit cu mare drag în această seară pentru că suntem în decembrie și e o lună în care trebuie să fim mai buni, să iubim mai mult. Îi laud pe cei care au avut această idee, bine au făcut! Să fim în ajutorul oamenilor care într-adevăr au nevoie de noi. Vă dăruiesc și eu cântecele mele cu mare drag”, a spus acesta. Cu fondurile obținute la acest eveniment vor fi sprijinite cele două familii nevoiașe din Slimnic și Avrig.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus