Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
8°C

În sfârșit, Sibiu Shopping City are două ieșiri pentru mașini

În sfârșit, Sibiu Shopping City are două ieșiri pentru mașini

Sibienii care ajung la cumpărături în mall vor avea de așteptat ceva mai puțin începând de astăzi, după ce reprezentanții Sibiu Shopping City au reușit să amenajeze și  cea de-a doua ieșire.

De fapt este mai mult o ușoară reconfigurare a sensurilor de circulație, însă este binevenită în condițiile în care, mai ales în ultima vreme, ieșirea cu mașina din parcarea mall-ului a devenit un chin.

Concret, intersecția de la intrarea în parcarea Sibiu Shopping City, pe lângă KFC, Mobexpert și Proges a fost reconfigurată, iar străduța din parcare a primit indicatoare cu sens dublu de circulație, astfel încât șoferii pot să iasă acum direct în Drumul European 68. Practic, dacă mergi la cumpărături în Carrefour, acum poți să ieși din parcarea mall-ului pe lângă KFC și nu mai trebuie să traversezi toată parcarea pentru ieșirea obișnuită de până acum.

”Scopul acestor lucrări a fost acela de a ajuta la decongestionarea traficului și de crea cea de-a doua ieșire din parcare”, a declarat pentru Turnul Sfatului Alexandra Cristian, purtătorul de cuvânt la Sibiu Shopping City.
shopping

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Ili

Acum 6 ani

Mai este o modificare binevenita, "strada" cu KFC nu mai este sens unic, ceea ce permite soferilor sa iasa prin aceasta iesire...doar ca multi nu vad semnul si claxoneaza aiurea
Raspunde

ioio

Acum 6 ani

din pacate desenul nu reprezinta realitatea este corect ceea ce a postat Ili ....de fapt nu mai exista acel sens unic, el s-a transformat in '' circulatie in ambele sensuri'' cu iesire pe langa KFC direct in DN
Raspunde

D

Acum 6 ani

De iesit ies dar apoi tot spre Selimbar trebuie sa mearga si ajung la iesirea veche. Abia acolo pot intoarce spre Sibiu. Totul a fost gandit prost de la inceput. Importanti au fost banii terenurilor pe care s-a construit centrul comercial, care au imbogatit mafia comunei. Restul nu mai conteaza
Raspunde

misu

Acum 6 ani

se schimba un mod de aglomerare cu altul. cei care vor iesi din parcare pe ruta veche vor fi nevoiti sa cedeze trecerea unui sir nesfarsit de masini care in mod normal aveau un stop. sa vedeti de sarbatori dopul comercial in pseudomallul selimbar. ganditi o iesire spre blocurile avantgarden in portiunea de asfalt cu patru benzi.
Raspunde

Nicolae Scorvelciu

Acum 6 ani

Nu se schimba cu nimic situatia...tot in sensul giratoriu de la Selimbar trebe sa ajungi ca sa te intorci. O mai mare porcarie ca in mall-ul asta nu am vazut. Inadmisibil sa ai nevoie de 20 min ca sa iesi din parcare. Sa incerci sa inghesuii toti clientii de la doua mari centre comerciale si alte zeci de magazine pe aceasi conducta....mi se pare o bataie de joc. Ar trebui o iesire pe langa Carrefour , prin spate astfel incat cei care aleg sa mearga in zona Ciresica , Hipodrom , Mihai Viteazu sa nu mai fie nevoiti sa dea nas in nas cu indicatorul de Selimbar.
Raspunde

@.@

Acum 6 ani

Ciresica oltene? Sau Hipodrom IV??? Invata naibii orasul !
Raspunde

mn

Acum 6 ani

Eu stiu o iesire rapida. In doua min am iesit pe dn, chiar daca e foarte aglomerat. Este o straduta landa kfc care da direct in dn. Din pacate acea straduta are interzis, dat eu imi asum iesirea pentru ca si asa e o portiune de max 20 de metri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus