Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Prins în flagrant în timp ce sustrăgea combustibil la Depoului CFR

Prins în flagrant în timp ce sustrăgea combustibil la Depoului CFR

Existând suspiciuni cu privire la furtul de motorină din incinta Depoului CFR Sibiu, în 10 decembrie, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu au decis să verifice și au reușit prinderea în flagrant a unui bărbat. Infractorul, în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Mârşa, ar fi încercat să sustragă 70 de litri de motorină, ascunsă în portbagajul autoturismului proprietate personală.

”Din primele cercetări efectuate, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu au stabilit faptul că în activitatea sa bărbatul a beneficiat de ajutorul unui complice, un sibian în vârstă de 29 de ani. Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu cei doi bănuiţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, potrivit IPJ Sibiu.

Cantitatea de combustibil sustrasă (70 litri), în valoare de aprox. 350 lei, a fost restituită în totalitate reprezentantului legal al părţii vătămate, Regionala CFR Braşov – Depoul Sibiu.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

cds

Acum 8 ani

... Tarziu politistilor, tarziu; ce ati facut in ultimii 25 de ani?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus