Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Traficul spre Mediaș, blocat

Traficul spre Mediaș, blocat

Actualizare, ora 15.57

Accidentul s-a produs din cauza unui șofer de 52 de ani, care venea spre Sibiu. Acesta a intrat cu viteză într-o curbă ușoară la stânga, a ajuns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism. În prima mașină mai era un pasager de 22 de ani, iar în autoturismul care mergea spre Mediaș nu era decât șoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani. Toți cei implicați în accidentul auto sunt din Sibiu și sunt răniți.

 

Un accident rutier produs între Șura Mare și Slimnic a blocat DN 14, drumul ce face legătura între Sibiu și Mediaș. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD, dar și o echipă de descarcerare, pentru că o persoană se află prinsă într-un automobil. Este posibil ca în urma accidentului să existe trei victime.

Vom reveni cu amănunte

 

foto: arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

mihai

Acum 6 ani

Ca de obicei....curba la stânga si bizonii intra pe contra sens...ca ei nu au învățat ca in curba, cat de ușoară ar fi, mai ales la stânga, încetinești ca sa te poți incadra in banda ta... Nicăieri in lumea asta pe unde am condus, nu am vazut sa se taie curbele ca la noi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus