Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
19°C

Cleopatra Popescu, fosta Miss România, are propria școală de modele

Cleopatra Popescu, fosta Miss România, are propria școală de modele

Multe tinere visează să ajungă Miss. Cu atât mai mult își doresc o carieră în modeling. Pentru sibianca Cleopatra Popescu, visul a devenit realitate. În 2001 a devenit Miss Sibiu, iar un an mai târziu, Miss România. Tot în același an a reprezentat țara la finala Miss World care a avut loc la Londra.

Reguli de început

A studiat Dreptul, iar la mai bine de zece ani de la câștigarea mult râvnitului titlu, lucrează în domeniul vânzărilor.  Nu a uitat însă de lumea care a făcut-o celebră. Astfel, în urmă cu patru ani, și-a înființat propria școală de modele, care îi și poartă numele. ”Aici învățăm regulile de bază ale acestui domeniu: cum să stăm drept, cum să avem o ținută corectă și frumoasă sau cum să avem încredere în noi. Sperăm ca în scurt timp să devenim o agenție de modeling”, explică fosta Miss România. La Școala de Modele Cleopatra Popescu, un curs durează în jur de patru-cinci luni și se desfășoară la Casa de Cultură a Studenților din Sibiu. Acesta costă 70 de lei pe lună de persoană. Pentru tinerele care îndeplinesc cerințele necesare unui viitor model, cursul este gratuit. Acesta este împărțit în trei categorii, având ca și criteriu, experiența: începători, intermediari și avansați.  Pentru cei mici, vârsta minimă pentru înscriere este de cinci ani, iar cea maximă de 12 ani. Într-o grupă se acceptă maxim 30 de copii. ”De la vârsta de 12-13 ani începem selecția pentru echipa de fete mai mari. Eu am deja formată o astfel de echipă de modele. Acestea vin la repetiții, dar deja sunt la un nivel avansat, au ajuns să stăpânească scena, motiv pentru care participăm la diverse evenimente de modă sau concursuri de miss”, povestește cu drag Cleopatra, despre ”elevii” săi.

kids v2 copy

Model în Asia

După mai multe reușite atât în plan naţional, cât şi internaţional, Școala de Modele din Sibiu se poate mândri cu faptul că a reuşit să promoveze un model la nivel internaţional. Este vorba de Amalia Beksi. Eleva Colegiului Naţional ”Octavian Goga” din Sibiu a reușit la 17 ani să semneze un contract de modeling pentru o perioadă de 3 luni în Asia. ”Amalia este una dintre cele mai bune fete ale școlii noastre și sunt foarte bucuroasă pentru ea. Am realizat acest pas important pentru noi, printr-o agenție de modeling din București care ne-a favorizat acest lucru. Acum, Amalia este în clasa a XII-a și pentru moment se dedică studiului”, spune cu bucurie fosta Miss, despre performanțele tinerei. Acesta nu este singurul succes al școlii, ci și premii importante câștigate în cei patru ani, la diferite concursuri sau festivaluri de modă.DSC_8703_02403_A&M Photo copy

Carieră în modeling

Câștigarea titlului de Miss World România i-a oferit sibiencei Cleopatra Popescu oportunitatea de a participa la prezentări de modă internaţionale în: Anglia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Nigeria, Turcia sau Coreea de Sud. În același timp, a avut parte de apariţii în emisiuni mondene (Teo Trandafir-ProTv, De 3x Femeie Acasa Tv) reviste, de gen (FHM, Unica), reclame TV şi a filmat pentru câteva videoclipuri muzicale pentru trupa Antract și Bosquito.

Claudia Buidan

de Claudia Buidan

Social
Telefon:
0766.811.789.

Comentarii

3 comentarii

vasi

Acum 5 ani

dreptul lo facut cu ariton sau stolo? ca era escretatra lui ariton PDL da acum.....model de model cam multe miss in politica PDL crinuta,raluka,cleo,miss camera deputatilor care la legea pensiilor numara din 2 in 2 (sau ati uitat)a parce si eba o luat ceva miss GRAMATICA
Raspunde

gica

Acum 5 ani

dreptul l-o fi facut cu nea "areton"...ca doar ala nu o fi tinut-o numai de secretara...i-o mai fi si aratat cate un "secret" la biroul parlamentar???
Raspunde

Sibian

Acum 5 ani

Gica și Vasile,după nume doi țărani iar după creier doi prosti. E greu sa înțelegeti esența unui articol dobitoacelor! Se pare ca frumusețea prin cătunele de unde proveniți e interzisa . Vai de capul și urmașii voștri !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus