Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Moș Crăciun va ajunge la copiii din Centrul de la Orlat. ”Angajații spitalului au donat o parte din salariu pentru cadouri”

Moș Crăciun va ajunge la copiii din Centrul de la Orlat. ”Angajații spitalului au donat o parte din salariu pentru cadouri”

Lansată în urmă cu câteva zile, Fundația Polisano, care are ca scop rezolvarea unor cazuri complexe ale pacienţilor aflaţi în situaţii sociale deosebite, a decis să se îndrepte și spre alte categorii sociale. Astfel, reprezentanții fundației și-au propus ca următoarea acțiune să se îndrepte spre cei peste o sută de copii de la Centrul de Plasament de la Orlat.

”La sfatul unei doamne care a avut ocazia să viziteze Centrul de la Orlat am decis să ajutăm și noi cu ce putem anul acesta, de Crăciun. Fundația noastră, cum poate greșit cred unii, nu primește fonduri de la Spitalul Polisano. Am avut însă multe persoane care au vrut să ajute și banii strânși înainte de lansarea fundației au fost direcționați pentru intervenții chirurgicale necesare unor cazuri foarte grave, care nu au posibilități financiare. Dar pentru că angajații Spitalului Polisano au dorit să ajute acești copii, au donat bani din propriul salariu ca să putem noi cumpăra dulciuri și haine pentru cei aproximativ o sută de copii de la Orlat. Le mulțumesc pentru că s-au gândit să le facă o mică bucurie copiilor din centrul de plasament”, spune Cătălina Costache, director executiv al Fundaţiei Polisano.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus